fashion week galéria táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többségünk számára egy eredeti dizájnertáska örökre vágyálom marad, hiszen csak kevesek kiváltsága a több ezer eurót érő gardróbból való öltözködés. De ne csüggedjetek, megfizethető alternatívákat mutatunk!

Arra gondoltunk, hogy ezúttal olyan táskákat gyűjtünk össze, melyek "földi megfelelőjét" bárki beszerezheti. Ez persze nemcsak nekünk jó üzlet, hanem az olyan divatmárkáknak is, mint a Zara vagy a H&M, akik azonnal másolni kezdik a vezető tervezők kreációit, amint azok levonultak a kifutókról. Bár az is megeshet, hogy a hasonlóság csupán a véletlen műve, de döntő többségben nagyon is tudatos a hasonlóság. Persze egy valódi dizájnerdarab birtoklása felett érzett mámort nem tudják reprodukálni, a divatot ettől függetlenül tökéletes iramban követhetjük ezekkel a replikákkal. Egyes darabok színben, míg mások inkább anyagukban vagy épp formájukban hasonlítanak súlyos pénzeket érő testvéreikre, erről ti magatok is meggyőződhettek galériánkban. Szerintetek melyik koppintás sikerült a legjobban?

/1011/Desig2010111920525

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.