fashion week körömlakk szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiegészítők kapcsán többnyire cipőkről és táskákról beszélünk, pedig az apró részletek, mint az öltözékünkhöz passzoló smink és a körömlakk legalább olyan fontosak. Kiváltképp most, mikor az őszi-téli szezon mesésebbnél mesésebb trendeket és színeket kínál.
A legjobb alapozók zsíros bőrrehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20101112-a-legjobb-alapozok-zsiros-borre.htmlA vámpírszérum az új botox?http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20101111-a-vampirszerum-az-uj-botox.htmlSminkesek varázsszerei a neszesszeredbenhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20101028-sminkesek-varazsszerei-a-neszesszeredben.html

Fémes csillogás

Mióta beköszöntött a matt lakkok szűnni nem akaró divatja, a metálfényű darabok jócskán háttérbe szorultak. Száműzetésük viszont csak eddig tartott, hiszen a csillámokkal felturbózott, magas fénnyel száradó lakkok újból elfoglalták jól megérdemelt helyüket a sminkmárkák állványain. Rengeteg irizáló árnyalatból választhatunk, bár a trend többnyire a merész feketékre, szürkékre és aranyra épül. Fontos, hogy csak rövidre reszelt vagy vágott körmeinken viseljük a fémes árnyalatokat.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Csak a színe legyen lila!

Biztosan ti is hallottátok már "a lila a kielégítetlen nők színe" szintű buta kocsmai filozofálást. Aki osztja az indokolatlan tézist, bőven kapkodhatja majd a fejét, hiszen a szezonban biztosan megnő majd a lila lakkot választó nők száma. Lehet játékos pasztell, decens ibolyaszín vagy arisztokratikus mélylila, a lényeg, hogy lila legyen! Hasonlóan a metál lakkokhoz, a lila árnyalatai is a rövid körmökön érvényesülnek igazán, kiváltképp, ha egy mély tónusú, feltűnő darabot választunk.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Téli fesztiválhangulat

Az idei őszi-téli körömlakktrendek azoknak is kedveznek, akik nemcsak nyáron szeretik rikítóra pingálni a körmeiket. Miért is kellene lemondanunk a meghökkentő, figyelemfelkeltő színekről, mikor ezekkel remekül feldobhatjuk a szürke téli napokat? Több márka kínálatában is találkozhatunk narancssárgával, a zöld megannyi árnyalatával, és persze a pinket sem szabad lehagynunk a listáról. Azért nem árt ügyelni, hogy a meghökkentő árnyalatok a ruhánkkal is harmonizáljanak, így körmeink színét mindig próbáljuk az aktuális viselethez igazítani. Lábkörmeinket szabadon pingálhatjuk, akár körmönként más színre, legalább ennyi játékosság emlékeztessen a mögöttünk álló nyárra.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.