fashion week sztárok Angelina Jolie stílus Heidi Klum Emma Stone Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heti stílusmustránkban újra górcső alá vettük a heti vörös szőnyeges eseményeket. Ismét találtunk olyat, akinek tetőtől talpig tökéletesen sikerült felöltöznie és olyat is, akinek nem. Ez alkalommal a hét legjobb és legrosszabb sztársminkjét is megmutatjuk.

Akinek sikerült: Cynthia Nixon

Bár Cynthia Nixon évekig az egyik legnagyobb hollywoodi stylist mellett leshette el az öltözködés csínját-bínját, nem egyszer melléfog a vörös szőnyegen. Nem így történt a héten a 17. City Harvest gálán, ahova egy virágmintás, aszimmetrikus nyakkivágású Carolina Herrera ruhában érkezett, amihez egy púderszínű cipőt viselt. Nem túl sok, nem túl kevés, üde, friss: tökéletes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Aki mellényúlt: Heidi Klum

A szupermodellt is legalább annyi kritika érte már a vörös szőnyeges megjelenései miatt, mint a Szex és New York Mirandáját. Heidi Klum a 16. Los Angeles Antique Show-ra egy középbarna, hátul nyitott overálban érkezett. Első ránézésre harmonikus, de egy másodperc múlva már unalmas. Harmadjára pedig kicsit topis is. Túl bő naci, túl hosszú megkötő, és túlságosan lenőtt haj. Az összhatáson még az élénk rózsaszín körmök sem dobnak semennyit.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mestersminkes: Emma Stone

A vörösesbarnáról hidrogénszőkére, a szezon egyik trendszínére váltott fiatal színésznő sminkje nemcsak tökéletesen passzol a porcelánszínű bőréhez és jégkék szeméhez, hanem ultradivatos is. Az élénk színű ajkak ugyanis az egyik legerősebb trend a tavaszi-nyári szezonban. Ezt a hideg fuksziarózsaszínt csak azoknak ajánljuk, akiknek a színésznőhöz hasonlóan hideg tónusaik vannak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sminkestanuló: Angelina Jolie

Vannak olyan napok, amikor a ragyogó Angelina Jolie is pontosan annyi idősnek néz ki, amennyi: 35 évesnek. Brad Pitt-tel egy Los Angeles-i színházban fotózták le őket. Biztos az ócska világítás is közrejátszik abban, hogy a gyönyörű színésznő tekintete ilyen fáradt, de nekünk van egy olyan sejtésünk, hogy a barna színnel füstösre festett szemhéj lehet inkább az oka.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.