fashion week stílusmustra sztárok csipke estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a hírességek is érzik a hideg, sötét évszakok közeledtét, és búcsút mondtak a kacér színeknek. A héten a fekete mindent vitt a vörös szőnyegen, mégsem számított mindenki nyertesnek, aki erre a színre tette a voksát.

Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya képgalériánkban. Katt ide!




Kirsten DunstMilla Jovovich



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kirsten Dunst és Milla Jovovich

Csipkés kisfeketét választott a héten többek között Ashley Tisdale, aki a jól ismert nude cipővel kombinálta azt. Pedig mennyire jó lenne, ha kipróbálna valami dögösebbet! Eva Green is a csipkés, lilában játszó fekete ruha mellett döntött. Szó se róla, a ruha gyönyörű, de az összhatás dekadens, a színésznő pedig messze van attól, hogy a "ragyogó" jelzővel illessük.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Ashley Tisdale és Eva Green

Tipp! Különleges portrék hollywoodi sztárokról! Kattints a galériáért!






Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Aniston és Yoko Ono

Evan Rachel Wood hétről hétre egyre jobban érzi, mivel tud bennünket levenni a lábunkról. Ez a különleges Gucci ruha - a márka őszi kollekciójából - teljesen megragadott bennünket. Irodába vagy tárgyalásra nem biztos, hogy ajánlanánk, de a vörös szőnyegen nagyon jól mutat. Egy dögösebb, merészebb cipővel tökéletes lett volna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Evan Rachel Wood

Tipp! A legszexisebb magyar színészek képgalériánkban. Katt ide!


Michelle Monaghan



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bar Refaeli és Michelle Monaghan

Voltak, akik a hét trendje ellenére sem a fekete, hanem a fehér mellett tették le a voksukat. Evangeline Lilly királynői jelenség volt ebben a mélyen dekoltált, hosszú ujjú estélyiben, amelyet a kontrasztos fekete részletek tettek teljessé. Kirsten Dunst viszont a ruha övéhez illő aranyszínű kiegészítőket választotta hófehér ruhájához.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Evangeline Lilly és Kirsten Dunst

Ritkán mondunk ilyet, de a héten nem sikerült elvarázsolnia bennünket Sarah Jessica Parkernek sem, aki a gyönyörű anyagból (!) készült ruha ellenére is idős néninek nézett ki a hatalmas kardigánban és a bő szabású ruhában. Sophie Monk is hiába erőlködött különböző színű kiegészítőkkel - a türkiz köves nyaklánccal és a pink platformcipővel -, az összhatás olcsó hatású lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sarah Jessica Parker és Sophie Monk

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.