Hullának öltözött a színésznő - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra sztárok estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten láttunk vízi hullának álcázott színésznőt, kimonóban a vörös szőnyegre lépő hírességet, ezek mellett az Alkonyat sztárjának combtőig felsliccelt ruhája már nem is volt sokkoló.

Heti trend: csipkeruha

A csipke szezonok óta jelen van, de idén még nem találkoztunk vele akkora mennyiségben a vörös szőnyegen, mint a héten. Megan Park rövid barnában, Ashley Greene lélegzetelállító vörösben, Jessica Alba púderszínűben, Jamie King hússzínűben parádézott.

AFP
AFP


A légiesek

A héten Nikki Reed és Christian Serratos öltöztek görög istennőknek, akiknek karcsú alakját lágyan leomló drapériák vették körbe. Nem tudunk dönteni, melyiket szeretjük jobban.

AFP
AFP


A geometrikusak

Ashley Greene és Nikki Reed megmutatták a szögletesebb énjüket is. A merész kivágású, modern geometria jegyében született ruhákat látva egyikükről sem tudjuk elképzelni, hogy beszűkült kockák lennének.

AFP
AFP


A kékek

Mia Wasikowska ruháját első látásra elhamarkodottan cukinak ítéltük, pedig valójában úgy néz ki, mintha egy fél vég kiszanált anyagot tekertek volna körbe rajta, majd megtűzték néhány brossal, hogy álljon valahogy. A hét másik kék ruhája nagyobb figyelmet kapott. Kristen Stewart az Alkonyat - Hajnalhasadás 1. részének Los Angeles-i premierjén villantott hófehér combot. Csak szerintünk nem érdemes az átlagos lábakat ennyire szem elé helyezni?

AFP
AFP


Dögös részletek

Ha azt írjuk, Cindy Crawford fodros blúzban és blézerben érkezett, senki nem fogja elhinni nekünk, hogy a szupermodell ultradögös volt. Pedig elég csak elidőzni a részleteken: a tökéletes combjaira cuppanó nadrágon, a cipzáras, fémorrú bokacsizmán és a szegecses táskán. Máris érthető, miről beszélünk, ugye?

AFP
AFP


A hét dekoltázsa

George Clooney nője nem bízta a véletlenre a dolgot. Elöl majdnem köldökig, hátul hátközépig lejtő dekoltázzsal prezentálta, miért is az ő sziréntestű valóját választotta párjának Hollywood örök agglegénye.

AFP
AFP


Az "érdekesek"

Van az a kategória, amikor tudjuk, hogy értékelni szeretnénk az egyediséget, a karaktert, a bátorságot, valamiért mégsem megy. Rooney Mara bőrszínű ruháját és hófehér szandálját, Chloe Moretz kimonóját vagy Sarah Jessica Parker Chanel ruháját és kardigánját látva pont ilyen érzésünk van.

AFP
AFP


A hét meglepetése

Minden idők egyik legjobb mellékszereplője, Marcia Gay Harden, a héten teljesen elbűvölt bennünket ezzel a sóskazöld színű ruhával és a hozzá viselt kiegészítőkkel. Szívmelengető harmóniát kaptunk tőle.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.