Öregasszonynak öltözött a tinisztár - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra estélyi Hollywood sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös szőnyegen nem lehet sokáig kislánynak maradni, az egyszer biztos. Hiába 13-15 évesek Hollywood legújabb üdvöskéi, bizony nekik már felnőtt ruhák, rúzsos ajkak és magas sarkú topánok dukálnak. Van viszont, amikor kicsit előreszaladnak és a tulajdon nagyanyjukként lépnek a fotósok elé. A héten is volt rá példa.

Tipp! Mónikából igazi címlaplány lett! Kattints a galériáért!


Charlize Theron Alessandra Ambrosio



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Charlize Theron és Alessandra Ambrosio

Persze a melltapasz sem mindig jó megoldás. Taraji P. Henson stylistja szarvashibát követett el, amikor megmutatta a színésznőnek a hollywoodi hírességek csodaeszközét. Azt ugyanis elfelejtette neki elárulni, hogy fényes és tapadós ruha alatt még ez is csúnyán átüt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Taraji P. Henson

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!






Forrás: AFP
Forrás: AFP

Chloe Moretz

Elizabeth Olsen a maga módján nagyon édes ebben a ruhában, valami mégsem stimmel. A ruha nem előnyös neki, a legfiatalabb Olsen lány pufók angyalnak tűnik ebben a különleges darabban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elizabeth Olsen

Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)


Taylor Swift Serena Williams

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Taylor Swift és Serena Williams

A hét két istennője Uma Thurman és Helen Mirren voltak. Az előbbi színésznő leckét adhat mindenkinek, hogyan kell valamit ízlésesen tálalni, hogy a végeredmény izgalmas legyen. Az áttetsző anyaggal kombinált zöld ruha és a mellé választott sárga szandál teljesen levett bennünket a lábunkról. Helen Mirrent pedig nem tudjuk eleget dicsérni. Annyi kellem és báj van ebben a nőben, hogy még a tükörbársony ruhát is képes lenyomni a torkunkon anélkül, hogy egyet is nyikkannánk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Uma Thurman és Helen Mirren

Katy Perry lassan abba a kategóriába kerül, mint Lady Gaga, akiről a húsruhája után nem is lehet mit írni. Az amerikai énekesnő a haja kopott rózsaszínjéhez választotta ezt a csipkeruhát. Egyik sem a kedvencünk. Ennél rosszabb csak Claudia Lebenthal ruhaválasztása volt, aki nemcsak benézte a ruha méretét, de valószínűleg a tükröt sem ismeri.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katy PerryClaudia Lebenthal

Tipp! Újrajátszott tragédia! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.