Átalakítunk! 11 év után újra magára talált Melinda

fashion week frizura Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink átváltoztat szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti lány azért jelentkezett az átalakításra, hogy egy 11 éves párkapcsolat után újra megtalálja önmagát. Hogy elfogadja magát olyannak, amilyenné az évek során vált és visszatérjen az önbizalma. Nánási Pál és csapata ebben volt a segítségére.

Újdonság! Most már kismamák, pasik, anyák és lányok jelentkezését is várjuk az átalakításra! A részletekért kattints ide!


"A vágyam az, hogy elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok, mert ha ez megy, akkor azt fogom kifelé sugározni, hogy remekül vagyok, szép vagyok és nő vagyok"

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj:
Szofrán Zsolt mesterfodrász

"Sokkal hosszabb volt a hajam, a hátam közepéig ért. Szofrán Zsolt mesterfodrásztól jóval rövidebb, vállig érő frizurát kaptam, frufruval és egy kis színezővel. Nem akartam rövid hajat, de nagyon tetszik az eredmény" - mesélte Melinda a Life.hu-nak.

Melinda korábban ritkán sminkelte magát, most azonban Törköly Anita sminkestől egy olyan technikát sajátított el, mellyel optikailag megnagyobbíthatja a szemeit. Az átalakítás során látott trükköket a mindennapokban is használni fogja.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"Nagyon tetszettek a ruhák is, amiket kaptam, mert korábban szinte csak farmert hordtam" - lelkendezett Melinda a Holdampf Linda stylist által kiválasztott darabokról.

"Mindenkinek nagyon tetszett az eredmény, hiszen sokkal nőiesebb lettem. Nagyon jól éreztem magam az átalakítás során, sokat nevettünk, jó hangulatban telt a fotózás. Kicsit féltem a fényképezőgéptől, de végül sikerült teljesen felszabadulnom és ez az eredményen látszik is" - mesélte boldogan Melinda.

Tetszik Melinda átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!
Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.