Béby Beyoncé - íme a mini díva színpadon

Forrás: Helen Yates -
fashion week szereplés család pszichológia Beyoncé fejlődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 19 hónapos, de Beyoncé zenéjére táncol és gond nélkül dobálja a csókokat a közönségnek a mini díva: Bobbi Boyden. Csak öt hónapja tanult meg járni.

Édesanyja fedezte fel "tehetségét" annak az angol kislánynak, akit egy szépségkirálynő választásra készítettek fel, és a szépségén felül valami pluszt kerestek benne. Ekkor derült ki, hogy a csöppség előszeretettel perdül táncra Beyoncé zenéjére. Az alig másfél éves kislány hamar a reflektorok fényébe került, hiszen édesanyja tudatosan építi a csöppség karrierjét - írta a Daily Mail.

Forrás: Helen Yates

Eddig több, mint 5.000 dollárba került a kislány fellépő szettje. A ruhák, a smink, a paróka, és a kiegészítők, amelyek a színpadi szerepléshez szükségesek. Édesanyja szerint a kicsi élvezi, amit csinál, ha a nevét hallja örömmel fut a színpadra és boldogan szerepel.

Mások szerint azonban szigorú határt kellene húzni, és jóval magasabbra rakni a szépségkirálynő versenyek életkor megkötéseit, mert egyáltalán nem egészséges, és a gyerekek testi - lelki fejlődését határozottan torzítja az ennyire korán rájuk kényszerített szereplés. Még ha látszólag mindebben kedvüket is lelik a kicsik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.