Mila Kunis szülés után is szuperdögös - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Patricia Arquette Mila Kunis Marion Cotillard Rosamund Pike heti stílusmustra ruha Jenna Dewan-Tatum Eva Longoria Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta nem látott stílusikonok mutatták meg újra remek ízlésüket a vörös szőnyegen és a hétköznapokban. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája!

Hófehérkék a vörös szőnyegen

Bátornak kell lenni a fehér szín viseléséhez, hiszen könnyű vele mellélőni. A két szőke szépség, Reese Witherspoon és Rosamund Pike ezúttal bevállalták, és jól is tették. Reese térd fölé érő Giambattista Valli és Rosamund rövid, harangszoknyás Vionnet ruhája is tökéletesen mutatott a vörös szőnyegen.

Mi mást választottunk volna

Sajnos Patricia Arquette és Kelli Berglund már kevésbé döntöttek okosan. Míg a Sráckor női főszereplője, Patricia ugyan merész volt, és testhezálló fehérben mutatta meg magát, ezzel néhány pluszkilót varázsolt magára. Kelli Berglund úgy gondolta, jó ötlet hálóingben érkezni egy filmpremierre. Nem volt az.

Dögös asszonykák felemelkedése

A Jupiter felemelkedése premierjének legszebbjei egyértelműen Mila Kunis és Jenna Dewan-Tatum voltak. Mrs. Tatumot nem láttuk még rosszul felöltözve, mindig eltalálja a hozzá illő színeket, fazonokat. De ilyen gyönyörű alakkal még egy függöny is jól állna neki! A jövendőbeli Mrs. Kutcher még csak pár hete szült, de már káprázatosan szép volt a fekete Dolce&Gabbana ruhában, ráadásul megmutatta, hogy lehet a pánt nélküli fazon szuperszexi.

Fekete párducok

Egyik kedvenc született feleségünk, Eva Longoria egy ausztrál tévéfelvételre igyekezett talpig feketében. Bár egyszerű, de mégis csinos volt a színésznő szettje, mi is bármikor felvennénk. A Blurred Lines című sláger klipjéből megismert modell, Emily Ratajkowskit is nagyon csinos fekete összeállításban fotózták le a reptéren. Már csak az a kérdés, ki nyeri a stíluscsatát.

Feltűzve vagy kiengedve?

Marion Cotillard a héten kétszer is tökéletes frizurával sétált végig a vörös szőnyegen. A bájos francia színésznő ízlése ruhákban is hibátlan, így nem meglepő, hogy a frizurák terén is képtelen hibázni.

Nyakkendővel vagy kigombolva

Nem csak a nők tudnak ám divatozni a filmpremiereken. Channing Tatumot még jobban szeretjük öltönyben, mint Magic Mike-ként flitteres tangában. Nagyon jól áll neki! A szemrevaló Chris Hemsworth kékben gálázott, nyakkendő nélkül, kigombolt ingben. Ezt a képet bármeddig elnézegetnénk...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.