Marion Cotillard gardróbját szeretnénk! Nézd meg, milyen stílusosan díjátadózott

Forrás: AFP/Andrew H. Walker -
fashion week ikon Marion Cotillard ruha New York stílus legjobb színésznő díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik kedvenc divatikonunk a New York Film Critics díjátadóján sem hazudtolta meg magát: csinosan és elegánsan vette át a legjobb színésznőnek járó elismerést.

Ígéretesen indul a díjátadók szezonja Marion Cotillard-nak. A francia szépség a hétfői New York Film Critics díjátadóján vehette át a legjobb színésznőnek járó díjat a Két nap, egy éjszaka és a The Immigrant című filmjeiért.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker

A 39 éves színésznő olyan könnyed eleganciával vette át az elismerést, ahogyan azt már tőle eddig is megszokhattuk: flitteres, magas nyakú fekete ruhájához hegyes orrú magas sarkút húzott.

8 trükk a legstílusosabb franciától

Vajon mi a titka? A Life.hu ITT fejtegette a mindig elbűvölő és csinos Marion Cotillard stílusát.
Csúnyán tönkreteheti a hajadat a fűtés - Megmutatjuk, mit tegyél ellene!http://www.life.hu/trend/20150105-a-futes-szarazza-es-kezelhetetlenne-teszi-a-hajat-igy-tehetsz-ellene.htmlSzáraz és kezelhetetlen – ismerősek a téli hónapok hajproblémái? Gondoltad volna, hogy nem csupán a hideg idő tehet róla?Trend--Legyél szexi és nőies: villámgyors szépségtrükkök a francia nőktőlhttp://www.life.hu/trend/20140912-villamgyors-szepsegtrukkok-a-francia-noktol-amitol-noies-es-szexi-leszel.htmlNem kell órákat a tükör előtt töltened ahhoz, hogy friss, üde, sikkes és szexi megjelenésed legyen. Ha a francia nőktől veszel példát, akkor a magabiztosság, a természetesség és a szép mosoly mindennek az alapja. Azért ők sem vetik meg a kisebb trükköket - a Life.hu ezekből mutat hármat.TrendAFPKecsesek, sikkesek és gyönyörűek: ők a legszebb francia modellekhttp://www.life.hu/trend/20140912-divat-es-szepseg-a-legszebb-francia-modellek.htmlAzt már régóta tudjuk, hogy franciának lenni bizony életérzés. Korábban összegyűjtöttük már, hogyan tudnak a francia hölgyek stílusosak és szexik lenni mindenféle erőlködés nélkül. Most pedig azokat a nőket szedtük csokorba, akik a legmagasabb fokon művelik a sikkességet, a bájt és azt a bizonyos utánozhatatlan, francia eleganciát.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.