fashion week öltözködés szürke sötétszürke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor azon kapod magad, hogy már napok óta feketét hordasz, mert csakis ebben a színben érzed magad biztonságban? Változtass egy kicsit: a sötétszürke például remekül helyettesíti a feketét, nagyon sok színnel kombinálható, és mindenkinek jól áll!

A sötét- vagy grafitszürkét bármelyik színtípus viselheti, és ezerszer jobb választás, mint a fekete - vallja Szemes Nóra személyi stylist. ,,A világos tavasz és nyár típusok, vagyis akiknek világos a bőrük, a hajuk, a szemük, azoknak az arc környékére a halvány galambszürkét javaslom, de ők is bátran hordhatnak sötétebb tónust szoknya, nadrág gyanánt. Ez a szín is egy alapszín, igazi adu ász, érdemes bevezetni a ruhatárunkba!" - mondja Nóra, aki azt is elárulta, mivel érdemes kombinálni a sötétszürkét.

Forrás: Lookbook

Törtfehérrel visszafogott, modern

A törtfehér mindenhez passzol, így a szürke miért lenne kivétel?

1. Massimo Dutti 79,95 euró 2. Zara 9995 forint 3. F&F 4990 forint 4. Mango 8995 forint 5. Salamander Maripe 57 990 forint

Világosszürkével nagyon izgalmas tud lenni

Nem sok színből mutat jól a halmozás, a szürke azonban nyerő így is!

1. Lancome 30 dollár 2. F&F 14 900 Ft 3. The Béta version 175 euró 4. Adidas 29 990 Ft 5. Mango 13 995 forint

Színekkel is működik, méghozzá nagyon is jól!

A narancs, pink, lila és citromsárga szuper választás a sötétszürke mellé! Arannyal is viselheted, de ezüst kiegészítőkkel harmonizál a legjobban.

1. Calzedonia 2. H&M 8990 forint 3. Pandora 19 500 forint 4. Topshop 30 font 5. Mango 9995 forint 6. Massimo Dutti 165 euró

Te szereted a szürkét?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.