Divatot teremtett a Grease - Íme, kedvenc szettjeink az imádott musicalből

Pomádé fashion week Grease stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki nem emlékezne Danny Zuko bőrdzsekijére, Sandra Dee szexi vállaira és eszméletlen combjaira az utolsó képkockából, vagy az imádnivaló táncversenyes ruhákra a Grease című filmből? Nosztalgiázz velünk kicsit - megmutatjuk, melyek a mi kedvenc szettjeink minden idők egyik legsikeresebb musicaljéből!

A filmet 1978-ban kezdték játszani a mozik, maga a cselekmény az 50-es években, egészen pontosan 1959-ben játszódik. A történetet valószínűleg senkinek sem kell bemutatni: két fiatal egymásba szeret a tengerparton, később pedig kiderül, hogy egy középiskolába járnak. A fiú a suli legmenőbbje, a lány az a kardigános-szoknyás típus, ám mint jól tudjuk, ez a film végére megváltozik....És most jöhetnek is a szettek!

Imádjuk a Grease-t!

Ezt a filmet nem lehet elégszer megnézni, és ezzel már így vagyunk évtizedek óta! Itt nemrég összeszedtük kedvenc jeleneteinket, itt pedig arról írtunk, melyik magyar énekes formálja meg hamarosan a színpadon Danny Zukót.

A feltűzött haj abszolút fénykorát élte akkoriban.

Forrás: Facebook/Grease

Csak úgy, mint a bomberdzsekik.

Forrás: Facebook/Grease

Hatalmas divat volt a gallér is.

Forrás: Facebook/Grease

Olyannyira, hogy szoknyával is simán kombinálták a galléros pólókat.

Forrás: Facebook/Grease

Sandy szettje kicsit átdolgozva ma is megállná a helyét: a vörös rúzs, a szűk bőrnadrág és a vállat szabadon hagyó szettek még mindig népszerűek!

Forrás: Facebook/Grease

Nem beszélve az örök klasszikus bőrdzsekiről.

Forrás: Facebook/Grease

A könyök alatt felhajtott laza ing ma is az egyik legdivatosabb viselet.

Forrás: Facebook/Grease

Pörgős szoknya? Simán felvennénk!

Forrás: Facebook/Grease

Hamarosan nálunk is...

A Szurdi Miklós rendező munkájával megvalósuló musicalban feltűnik Vastag Csaba, Kiss Ramóna, Gesztesi Károly és Görgényi Fruzsina. Premier 2015. október 16-án lesz a SYMA Rendezvényközpont színpadán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.