Rúzsa Magdi retrodívaként zúzott a színpadon - Fotó

Rúzsa Magdi fashion week Vásárosnamény retro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Máté Péter-díjas énekesnő július 1-jére időzítette nagy visszatérését hármasikrei születését követően: a Budapest Parkban koncertezett, ám, mint mondta, a buli után már rohant is haza gyermekeihez.

A 36 éves sztár eddig kiválóan össze tudta egyeztetni az anyaságot a hivatásával: szinte az egész család összefogott azért, hogy támogassák őt a kicsik gondozásában, illetve ő is tudatosan vállalja el fellépéseit, nem terhelve túl magát.

A minap Vásárosnaményban koncertezett, a rajongók pedig el voltak alélva színpadi szettjétől: akárcsak egy '70-es évekbeli díva, talpig strasszos feketében, hatalmas övcsattal, trapéznadrágban bűvölte el a közönséget az este folyamán. Nemcsak az élő show vendégei, de Magdi követői is elismeréssel fogadták az excentrikus összeállítást: immár majdnem 1500 lájknál jár a koncertfotókat tartalmazó bejegyzés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.