Őszi körömtrendek a sztárok manikűröseitől - hódíts velük te is!

fashion week manikűr magazin stílus köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén sincs hiány fantáziadús körmös megoldásokból, melyek között mindenki megtalálhatja a stílusához és az egyéniségéhez leginkább passzoló opciót. Jó hír, hogy egy kis türelemmel és kézügyességgel szinte mindegyiket el tudod készíteni otthon is.

Klasszikus francia

A baby boomer és az ombre jó pár évre letaszította trónjáról ezt az időtlen, ezerféleképpen variálható stílust, mely mostanában újra hódít. A szupersztárok, illetve a fotó- és videómegosztó oldalak influenszerei egyaránt imádják, tehát nem csoda, hogy seperc alatt újra népszerűvé vált.

Gótikus francia

Ha szereted a klasszikus megoldásokat egy kis csavarral izgalmassá tenni, illetve imádod néha titokzatosra, éjkirálynősre venni a figurát, ezt a formabontó megoldást neked találták ki. Ugyanúgy variálható a legtöbb szettel, mint fehérrel dekorált nővére, ám ártatlanság helyett inkább egy cseppnyi vadsággal fűszerezi meg a megjelenésedet.

Khakikörmök

Elő az olívazöld, a homok, a karamell és a mokka árnyalataival, mert idén ősszel a hulló falevelek is diktálják majd a körömszíntrendeket! Amellett, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott hatást kölcsönöznek, az őszi outfitekkel, sőt, egy manikűrszetten belül még egymással is remekül kombinálhatóak.

Csillámló természetesség

Mintha csak véletlenül ejtettek volna egy-egy szem kristályt vagy gyémántot a natúr körmeidre – ilyen hatást kell keltenie ennek a varázslatos trendnek. Matt vagy fényes, természetes hatású manikűrt kell kombinálni ezüstös króm- vagy glitteres díszítéssel a körömágy fölött, melynek formája abszolút az ízlésedre van bízva.

Édes cukormáz

Mikor Hailey Bieber idén nyáron megvillantotta közösségi oldalain ezt a visszafogottan nőies és tündérszerű körömstílust, szinte minden lány ki akarta próbálni azt. Bár ő a halványrózsaszín verziót viselte, a cukormázhatású fedés bármilyen színű lakkot képes másodpercek alatt feldobni, tehát érdemes kikísérletezned, hogy melyik passzol hozzád a legjobban.

Álomszerű auraminta

Itt-ott felsejlő árnyalatok és elmosódott kontúrok jellemzik ezt a trendet, melynek külleménél talán csak az elkészítése izgalmasabb. Sokan szivaccsal oldják meg a színek összemosását, ám a profik a légfúvás technológiáját alkalmazzák a tökéletes végeredmény elérése érdekében.

Rubinvörös

Időtálló, vadító, szenvedélyes és végtelenül nőies, nem csoda, hogy idén ősszel is elfoglalta helyét a legnépszerűbb körömszínek között. Amellett, hogy rendkívül látványos és a legtöbb öltözködési stílusba beilleszthető, az elkészítése is pofonegyszerű mind hagyományos, mind géllakkal.

Nyitókép: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.