Ismét a divaté a főszerep a fővárosban, hamarosan megnyitja kapuit Budapest Central European Fashion Week

Forrás: Origo -
fashion week divathét Budapest Szépművészeti Múzeum Budapest Central European Fashion Week
A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) 2024. január 22. és 28. között tizenharmadik alkalommal rendezi meg a Budapest Central European Fashion Weeket. A divathét fő helyszíne a Szépművészeti Múzeum épülete lesz, a Fashion Hub sokszínű, főként a Z-generációra fókuszáló programjainak pedig az Andrássy úti Hungarian Art and Business épülete ad otthont. Az esemény a tradíciók és a modernitás, az értékőrzés és a kortárs szellemiségének találkozását hozza el a nagyközönség számára.

A Budapest Central European Fashion Week az elmúlt évek során a közép-európai régió egyik legfontosabb divateseményévé vált, a szakma képviselői, a buyerek, a tervezők, valamint a hazai és nemzetközi média találkozásának elsőszámú platformja a térségben.

A programsorozaton több mint 20 márka mutatkozik be. Az egyes kategóriákat az előző szezonban bevezetett szakmai elvek mentén, a rendezvényt támogató tanácsadó testület, az Advisory Board által kidolgozott kritériumrendszer alapján alakították ki. A magyarok mellett régiós tervezők munkáival is találkozhat a közönség, az esemény egyfajta hidat képez a térség országai között a szakmai színtéren. A régiós márkák jelenlétével emelt központi rendezvény lehetőséget teremt a kreatív ágazatok exporttevékenységének növelésére, a bemutatkozás egyúttal ugródeszkát is jelent a márkák számára. A catwalk showknak és kollektív bemutatóknak a hazai és egyetemes művészeti örökség kiemelkedő helyszíne, a Szépművészeti Múzeum épülete ad otthont.

Ismét a divaté a főszerep a fővárosban, hamarosan megnyitja kapuit Budapest Central European Fashion Week Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.