A legjobb farsangi jelmezek egy helyen, ha még nem találtad meg az igazit

gyerek, farsang, jelmez
Shutterstock - diogoppr
Csináld magad! jelmez farsang beöltözés
Amint elérkezik a farsangi láz, minden kis lurkó azt várja, hogy minél királyabb jelmezeket ölthessenek a farsangi sulis rendezvényeken, vagy az iskolai diszkóban. Éppen ezért az édesanyák már jóval előbb elkezdenek gondolkodni, vajon idén melyik legyen a befutó? Ha nincsen semmilyen inspirációd a jelmezekkel kapcsolatban, mutatjuk a legjobbakat és az idei legtrendibbeket!

A farsang az év egyik legvidámabb és legkreatívabb időszaka, amikor a kissé már-már szürke hétköznapokat félretéve mindenki lehetőséget kap arra, hogy egy más karakter bőrébe bújjon. Az elbűvölő hercegnőktől a galaktikus kalandorokon át a legextrémebb filmbéli hősökig gyakorlatilag bárki lehetsz. Ha még nem találtad meg magadnak, vagy gyermekednek a legszuperebb jelmezt, akkor mi segítünk neked, ugyanis megmutatjuk az idei év legjobb és legtrendibb jelmezeit! 

Zoknikból pókjelmez? Simán! 

Az első befutó  egy eredetileg Halloweenra készült pókjelmez átalakítása. Ehhez az összeállításhoz nincs másra szükséged, mint otthoni kesztyűkre, egy pulcsira, egy nadrágra, zoknikra, egy pólóra, egy sapira, fekete cipőfűzőre és műanyag szemekre. Először is a zoknikat jól ki kell tömni takarófóliával, majd el kell rendezni, hogy mi hova fog kerülni a jelmez felsején. Ezek után fel kell varrni a pók lábait a pólóra, és rögzíteni cipőfűzővel, de nem csak a pólóhoz, hanem az alany kezéhez is. Nézzétek meg, hogyan készült, mi imádjuk!

Az "ártatlan bárányka" jelmez

A barika jelmezt is igen egyszerű elkészíteni, ha nem szeretnél kölcsönözni! Nincs másra szükséged gyakorlatilag, csak egy hosszabb, szürkés lepedőre, jó sok vattapamacsra, és ragasztópisztolyra. A lepedőt egy póló mentén kell kivágnod, majd a széleit visszahajtod és a színt színnel szemben összevarrni egy varrógép segítségével. Ezután a vattapamacsokat jól beragasztózod, és hozzáilleszted a jelmezhez - mehet nyugodtan az egész felületre. A végeredmény szerintünk önmagáért beszél!

A keleti boszi

Ehhez az ötletes ruhához szintén nem kell túl sok minden: néhány szemeteszacskó, egy fekete felső, egy szintén fekete kalap matricákkal, és jó sok türelem! Ugyanis a szoknyának való kukazsákcsíkokat először is egyesével ki kell vagdosni, majd rá kell ragasztani a fekete felső aljához. Miután ezzel megvagyunk, a fekete kalap megkaphatja a csillagos, holdacskás matricákat, és már kész is a jelmezünk!

Keleti boszorkány
Keleti boszorkány
Forrás: redtedart.com

 

Most pedig lássuk az idei 2 legnépszerűbbet! 

Amióta 2023-ban berobbant a Wednesday című netflixes sorozat, azóta majdhogynem minden kislány a főszereplő bőrébe szeretne bújni. Éppen ezért hoztunk nektek egy fotót, hogy lássátok, nagyjából miket kell beszereznetek, ha a kislányotok erre kér titeket. Nem árt egy fekete színű koktél vagy estélyi ruha, szintén fekete fátyol és cipő, majd jöhet a smink is, természetesen ultra feketével! 

A tavalyi év leghíresebbfarsangi jelmeze Wednesday ruhája volt.
A tavalyi év leghíresebb farsangi jelmeze Wednesday ruhája volt.
Forrás: WireImage/World Premiere Of Netflix's "Wednesday" - Arrivals

Elsa (Jégvarázs) 

Habár több, mint 10 éve jelent meg a Jégvarázs című animációs film, a mai napig az egyik legkedveltebb farsangi jelmez nem más, mint a főhősnő, Elsa karaktere. A kislányok imádnak hercegnők bőrébe bújni, és ha tehetik, tuti, hogy őt választják! A leghíresebb jellegzetessége ennek a karakternek a hosszú, fonott szőke haj, a hófehér korona és az éjkék hercegnős ruha. A palást és a jogar már csak ráadás lehet.

Elsa - Frozen

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.