A stílusos nők idén figyelmen kívül hagyják ezt az idejétmúlt divatszabályt

Katie Holmes, New York, barna kabát, fekete nadrág és cipő, elavult divatszabály
GC Image4s/Celebrity Sightings In New York City - January 08, 2024 - Gotham
katie holmes divatszabály barna fekete
Ne legyen háromnál több szín egy szettben, a piros nem fér meg a rózsaszín mellett, és a feketéhez ne viseljünk pasztell árnyalatokat - a hosszú évek alatt kialakult divatszabályok sora végtelen, és csak nagyon nehezen lehet kiverni az emberek fejéből. Szerecsére a divatot diktáló sztároknak és modelleknek köszönhetően egyre többen rájöttek arra, hogy a szabályokat megszegni néha izgalmas.

Búcsú a szabályoktól: Kati Holmes a barnát feketével kombinálja

Katie Holmes színésznő egyike azoknak, akik rendszeresen megszegik a jól ismert divatszabályokat. Pár hete New Yorkban sétálgatott a 45 éves színésznő, és nem tudtuk nem észrevenni szettjének szokatlan színkombinációját: a barnát a feketével párosította. A barna meleg szín, a fekete pedig hideg, ezért - elvileg - nem kombinálhatóak egymással. Katie mégis megtette, hosszú, világosbarna gyapjúkabátjához egy sportos, feket nadrágot viselt, hozzá pedig egy Adidas "Samba" edzőcipő vett fel.

Katie Holmes, New York, barna kabát, fekete nadrág és cipő, elavult divatszabály
Katie Holmes New Yorkban 2024. január 8-án.
Forrás: GC Image4s/Celebrity Sightings In New York City - January 08, 2024

Mitől működik ez a szett?

Régi és jól ismert divatszabály, hogy a feketét nem párosítjuk barnával, és az is, hogy a földszínekhez jobban passzolnak a világos árnyalatok. Katie Holmes megmutatta, hogy ezt el kell felejteni. Barna kabátjának egy apró részlete segítette abban, hogy a szettje stílusos legyen: a fekete a gombok engedték meg, hogy fekete cipőt és nadrágot húzzon hozzá.

Katie Holmes 2011-ben szakított Tom Cruise-zal. Egyetlen közös gyermekük, Suri már 17 éves, és édesanyja kiköpött mása. Az édesapja nem tartja vele a kapcsolatot, évek óta nem találkoztak egymással.  

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.