Meghan Markle határozott üzenetet küldött: nem véletlenül vette fel azt, amit

Meghan Markle Harry herceg
Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
stílus Meghan Markle Kanada Harry herceg
Egy stílusszakértő elemezte Meghan Markle Kanadában viselt ruháit, és rámutatott egy kulcsfontosságú üzenetre, amit az öltözködésével próbált közvetíteni a hercegné.

Meghan Markle megmutatta stílusérzékét háromnapos kanadai útja során, egy divatszakértő szerint ráadásul öltözékei konkrét üzenetet hordoztak. Sussex hercege és hercegnéje a múlt héten Kanadába repültek, hogy megünnepeljék a 2025-ös vancouveri Whistlerben megrendezésre kerülő Invictus Gamest. Amellett, hogy Meghan megmutatta vadonatúj hajszínét, rengeteg új külsőt is villantott.

Meghan Markle Kanadában
Meghan Markle a pazar egyszerűséget képviselte
Forrás: Northfoto

Egy stílusszakértő szerint pedig a hercegné kanadai viseletei telitalálatok voltak, ugyanis ezekkel megmutatta, hogy "képes olyan ruhákat összeállítani, amelyek megmutatják klasszikus, visszafogott stílusát, amely nagyon is a kortárs divatban gyökerezik". Megan Waktins, a SilkFred online divatcég vezető stylistja azt állította, hogy Harry herceg felesége számára a "pazar egyszerűség" volt a fő vonal. Hozzátette, hogy a hercegné öltözékválasztása mögött egyértelműen állt egy üzenet, amelyet Meghan közvetíteni próbált.

Meghan Markle Kanada
Forrás: Northfoto

A stylist az Expressnek elárulta: "Meghan és Harry háromnapos kanadai útja során egyetlen átfogó divattrend volt - a pazar egyszerűség. Meghan Valentin-napon is mellőzte a vörös színt, inkább a fehér, a bézs, a tengerészkék és a fekete színeket részesítette előnyben. Meghan gyakran ódzkodik a merész színektől, és ezen az utazáson is egyértelmű volt, hogy a klasszikus árnyalatokat szereti. A pufidzseki,  a fekete sapka és a bőrcsizma mind az aktuális trendekre és a fiatalos játékosságra utaltak. Már tudjuk, hogy Meghannek nem volt stylistja ezen az úton, vagyis ezek a döntések az ő sajátjai. Ha Meghan valamilyen üzenetet próbált közvetíteni a stílusválasztásaival - az az volt, hogy van neki" - mondta a szakértő.

Meghan Markle Kanadában
Forrás: Northfoto

Meghan Markle újabb nagy dobásra készül: bejelentette, mire lehet számítani

Meghan Markle nem adja fel: ugyan több projektje is csúfosan elbukott, ismét nagy fába vágja a fejszéjét. Február közepén derült ki, hogy a hercegné egy újabb céggel szerződve próbál ismét beszélgetős műsort gyártani azok után, hogy a Spotify nevű streamingszolgáltatóval való együttműködésük egyáltalán nem a tervezettek szerint alakult. Kattints ide a részletekért

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.