Divattippek nőnapra – Így csábíthatsz!

Shutterstock/Copyright (c) 2016 G-Stock Studio/Shutterstock. No use without permission. - G-Stock Studio
Ragyogj! a nők hete divattipp öltözködés nőnap
Nem tudod, mit viselj nőnapon? Ha csábítani szeretnél vagy csak jól akarod magad érezni a bőrödben, adunk néhány szuper divattanácsot, hogyan tündökölhess.

Nőnek lenni kihívás az élet minden területén. Akár barátnőként, anyaként, szerető párként vagy dolgozó nőként vagyunk jelen a mindennapjainkban, maximálisan szeretnénk teljesíteni. Igaz, hogy nőnapon az erősebbik nem tagjai ünnepelnek minket, nem árt azonban, ha a nőiességünket ezen a napon is ki tudjuk fejezni. Akár otthon, a munkahelyen, színházban vagy egy finom vacsora mellett töltjük a napunkat, fontos, hogy szépek és stílusosak legyünk.  

Egy jól kiválasztott tréningszett is tud szexi lenni, ahogy egy kis fekete ruha vagy egy hivatalosabb zakó-szoknya kombináció. 

Mindegy mit viselsz, a legfontosabb, hogy passzoljon a személyiségedhez, az alkalomhoz és jól érezd magad benne. 

Otthon is stílusosan

Otthon is el lehet tölteni egy meghitt estét a párunkkal, nem szükséges mindig kimozdulni. Ha pedig szinglik vagyunk és nem tervezünk semmit nőnap estéjére, akkor is viselhetünk valami olyan kényelmes szettet, amivel az önbizalmunknak is kedvezünk.

Egy trendi tréning ruha, egy gondosan kiválasztott, kényelmes, de mégis csábító fehérnemű garantáltan megteszi a kellő hatást.

Ha a párunkat szeretnénk elcsábítani, vagy csak egy tál pop corn társaságában ülünk a tévé elé a kedvenc sorozatunkat nézve, jó érzés, ha tudjuk, ezen a napon is mindent megtettünk a nőiességünk érdekében. Egy egyszerű szettet is feldobhatunk egy kis ékszerrel, szexi csipkés zoknival, vagy egy hangsúlyos hajcsattal. Az sem árt, ha a ruha alól egy sejtelmes csipke kandikál ki, utóbbi a férfiak figyelmét is fel fogja kelteni.

Forrás: Shutterstock

Munkahelyi csábítás

Mindegy, milyen pozícióban dolgozol, elengedhetetlen, hogy megéld a nőiességedet. Egy szép zakó-póló kombó vagy egy ceruza szoknya-ing összeállítás tökéletes választás lehet. Színek és fazonok tekintetében fontos, hogy a saját alkatodhoz és típusodhoz megfelelően válassz! Egy-egy gondosan kiválasztott ruhadarabbal elrejthetjük a kevésbé előnyös testrészeinket vagy éppen kiemelhetjük erősségeinket.

Forrás: Shutterstock

Színházi randevú

Ha a párunk egy romantikus randevút szervez, színházi programmal, vagy a barátnőikkel közösen mozdulnánk ki, mindenképpen valami kényelmes, de elegáns összeállítást válasszunk. Ilyenkor nyúlhatunk a legújabb trendnek megfelelő szettekhez is, de tökéletes választás lehet az a bizonyos kis fekete is, ami sosem megy ki a divatból és mindenki szekrényében ott lapul.

Egy ránk szabott, alkatunkhoz illő kis fekete ruha az igazi jolly joker. Feldobhatjuk sállal, ékszerekkel, táskával és egy szuper szexi cipővel is.

Forrás: Shutterstock

Tipp!

Anyukák figyelem! Ha nőnapon semmilyen programra nincs lehetőség, akkor sem kell csüggedni. A játszótéren is lehetünk szuper nőiesek, ahogy a közértben és takarítás közben is.

Már egy divatos hajba való vagy egy kényelmes trendi tornacipő is segíthet abban, hogy szépnek és kívánatosnak érezzük magunkat.

A legfontosabb, hogy mindig próbáljunk meg úgy felöltözni, hogy kellő önbizalmat kapjunk.

Ez nem csak nőnapra érvényes!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.