Három frizura, amely azonnal karcsúsítja az arcodat

Forrás: Shutterstock -
fodrász frizura hajvágás
A tökéletes frizura bizony kiválóan formálja az arcot: íme, azok a fazonok, amiktől azonnal karcsúbbnak tűnik.

A szakértők már rég felfedezték, hogy a megfelelő frizura az arcot is formálja, keretezi. Vagyis nagy változást hozhat egy-egy új fazon: íme, azok, amik azonnal karcsúsítják az arcunkat.

Lob frizura

Az egyik leginkább ajánlott frizura az arc karcsúsítására a klasszikus lob. Az aszimmetrikus, hosszú bob (más néven lob) abszolút a legjobb választás, ha vékonyabbnak akarjuk láttatni az arcunkat. A trükk az, hogy elöl hosszabban az áll alá érjen, hátul pedig legyen rövidebb. Akár a kulccsontig is leérhet, a lényeg, hogy az asszimetria jól látható legyen. 

Lob, bob, hajvágás, frizura
Forrás: Shutterstock

Hosszú és réteges

Azoknak, akik elég szerencsések ahhoz, hogy vastag hajuk legyen, érdemes megfontolniuk a hosszú, réteges vágást, hogy megteremtsék a karcsú arc illúzióját. A hajszakértő szerint: az egyik fontos dolog, amit a formázás során szem előtt kell tartani, hogy a haj alsó részeiben legyen volumen, ami segít kiegyensúlyozni a kerekebb arcformát.

fodrász, hajvágás, hosszú haj
Forrás: Shutterstock


Oldalra vágott frufru

Végül pedig egy igazi visszatérő: az oldalra vágott frufru. Azoknak, akik igazán vékony arcot szeretnének, érdemes ezzel is próbálkozniuk.

Kate Winslet, frufru
Kate Winsletnek is kiválóan állt az oldalra vágott frufru
Forrás: AFP 

Ez a sztárok kedvenc frizurája 2024-ben: Jennifer Aniston és Penélope Cruz is ezt viseli

Az év eleji vörös szőnyeges bevonulások leleplezték 2024 legmenőbb fizuráját: Jennifer Anniston és Penélope Cruz is erre a fazonra szavazott, ráadásul nem ők az egyetlenek. Ez a sokoldalú frizura mindenkinek jól áll.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.