Több okunk is van arra, miért érdemes minőségi cipőbe fektetni

cipők, tavasz, nyár, lábbeli, cipő
Shutterstock/Copyright (c) 2017 Leszek Czerwonka/Shutterstock. No use without permission. - Leszek Czerwonka
cipő
Az új trendekkel új cipőmodellek is jönnek, amelyek arra csábítanak, hogy megtöltsük velük a szekrényünket. Ám a kevesebb néha több elve itt is érvényes: inkább legyen kevesebb, de jó minőségű cipőnk, mint sok, de silány.

Tartósság és kopásállóság

A minőségi cipők jobb alapanyagokból és alaposabb munkafolyamatokkal készülnek, ezáltal tartósabbak. Hosszú távon kevesebbet kell új cipőre költeni, mivel egy jó minőségű lábbeli éveken át megőrzi formáját és funkcióját, szemben az olcsóbb változatokkal, amelyek gyorsabban elhasználódnak.

Kutatók állítják: a lábunk mérete meghatározza, milyen hosszú ideig élünk

Kutatók 3400 halálesetet tanulmányoztak, és megdöbbentő dologra jöttek rá, amikor azt vizsgálták, van-e összefüggés a lábunk mérete és a halálunk éve között. Ebben a cikkünkben írtunk arról, hogy az egyes lábméretek milyen hosszú életet jósolnak

Kényelem

A minőségi cipők tervezésénél nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre. Ezek a cipők jobban megtámasztják a lábat, megfelelő párnázást biztosítanak, ezzel pedig megelőzhető a lábfájás és a vízhólyagok kialakulása.

A láb egészsége

Az olcsó cipők gyakran nem biztosítanak megfelelő alátámasztást és szellőzést a lábnak, ami hosszú távon problémákhoz vezethet. Kialakulhat bőrkeményedés, de akár komolyabb ízületi problémák is jelentkezhetnek. Egy minőségi cipő megfelelő tartást és szellőzést biztosít, így segíthet megőrizni a lábak egészségét.

Stílus és megjelenés

A minőségi cipők gyakran időtállóbbak, tervezésüknél nem csak az aktuális trendeket veszik figyelmebe. Egy jól megválasztott, klasszikus cipő a megjelenésünk fontos része lehet egy üzleti, illetve hivatalos eseményen.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.