Christina Aquilera pink combcsizmában mutatta meg káprázatos alakját–Vékonyabb, mint valaha!

Christina Aquilera súlyfelesleggel küzdött
FilmMagic - Matt Winkelmeyer
fogyókúra Christina Aguilera csizma
A gyönyörű hangú énekesnő Christina Aquilera ismét tökéletes formában van. Egy pink szettben mutatta meg tökéletes idomait. Christina évekkel ezelőtt elhagyta magát és meghízott, mostanra azonban nyoma sincs a súlyfeleslegnek.

Christina Aquilera elképesztő formában van.  Évekkel ezelőtt még súlyfelesleggel küzdött, fel sem lehetett ismerni, ma azonban már ismét tökéletes alakjával hódít az énekesnő.

Christina Aquilera súlyfelesleggel küzdött
Christina Aquilera súlyfelesleggel küzdött
Forrás: FilmMagic

„Azt mondtam magamnak: 'Tudod mit? Ezt a harcot befejeztem. Ez az én testem. Büszke vagyok rá. Egészséges vagyok. Egy nő testének folyamatosan változnia kell, és elfogadom a változásokat.'”

Christina Aquilera pinkben csavarta el követői fejét

Ki hinné, hogy a közelmúltban az énekesnő is súlyfelesleggel küzdött? Akkoriban azt nyilatkozta, hogy megunta a folyamatos önmegtartóztatást és a diétát. Elengedte magát, jókat eszik és tökéletes érzi magát a bőrében. Néhány évig plusz kilókkal láthattuk őt, kiadója és menedzsmentje nagy bánatára, akik folyamatosan próbálták rábeszélni Christina Aguilerát, hogy nyerje vissza régi külsejét. Úgy tűnik sikerrel járt a győzködés, ugyanis az elmúlt időszakban ismét bomba formába került. Újra olyan vékony, mint a 2000-es évek elején, amikor befutott rekedtes, gyönyörű hangjával.

Ezúttal Olaszországban láthattuk őt, amint egy vibráló pink ruhában és egy hozzá passzoló combcsizmában vonult a fotósok kameráinak kereszttüzében.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.