Súlyfelesleg és fürdőruha? Íme pár tipp, hogyan takard el a nem kívánt testrészeket

Sexy,Young,Beautiful,Girls,Having,Fun,On,The,Beach
Shutterstock - NDAB Creativity
nyár fürdőruha
Nemsokára nyaralni mész, de az a bizonyos felesleg rajtad maradt? Nem tudod mit viselj a strandon, hogy jól érezd magad a bőrödben és magabiztosságot sugározz? Összegyűjtöttük, melyek azok a trendi ruhadarabok, amikkel a strandon eltakarhatjuk a mutogatni nem kívánt testrészeinket. Súlyfelesleg és fürdőruha? Egyik nem zárja ki a másikat!

A strandolás örömeit sokan élvezik, de a felesleg sokszor megkeseríti az egészet.  Számos ruhadarab és kiegészítő létezik, amelyek nemcsak takarnak, de stílusosak és kényelmesek is. Íme néhány javaslat, amelyek segíthetnek abban, hogy magabiztosan és komfortosan érezd magad. Súlyfelesleg és fürdőruha? Miért ne?

Súlyfelesleg és fürdőruha? Íme pár tipp, hogyan takard el a nem kívánt testrészeket
Súlyfelesleg és fürdőruha? Íme pár tipp, hogyan takard el a nem kívánt testrészeket
Forrás: Shutterstock.

Súlyfelesleg és fürdőruha? Íme pár tipp, hogyan takard el a nem kívánt testrészeket

  • A felesleg ellen: Egyrészes fürdőruhák

Az egyrészes fürdőruhák visszatértek a divatba és számos előnyük van. Segítenek formázni a testet, különösen a has környékén. Vannak olyan fazonok, amelyek nagyon jól kiemelik a derékvonalat és elrejtik a felesleget.

Long,Haired,Woman,In,Red,One,Piece,Swimsuit,Relaxing,By
Az egyrészes fürdőruhák visszatértek a divatba és számos előnyük van
Forrás: Elena Rudakova/Shutterstock
  • Magas derekú bikinik

A magas derekú bikini alsók sok nő számára ideálisak, mert elrejtik a has alsó részét és kiemelik a derék vonalát. A retro stílus mindig elegáns és divatos.

  • Strandruhák és tunika

A könnyű anyagból készült strandruhák és tunikák tökéletesek a felesleg elrejtésére. Kényelmesek és nem tapadnak a testre. A-vonalú, bővülő vagy derékban húzott fazonok közül választhatsz, amelyek kiemelik az előnyösebb részeket és elrejtik a nem kívánatos testrészeket.

  • Pareók és strandkendők

Ezek a sokoldalú darabok könnyen alakíthatók és hordhatók. Kötheted őket a derekadra, viselheted szoknyaként vagy vállkendőként. Válaszd ki a fürdőruhádhoz illő színt és mintát, hogy harmonikus legyen az összhatás.

Súlyfelesleg és bikini? Tippek, hogyan takard el a nem kívánatos testrészeket
Súlyfelesleg és bikini? Tippek, hogyan takard el a nem kívánatos testrészeket
Forrás: Shutterstock
  • Rövidnadrágok

A laza, könnyű rövidnadrágok praktikusak és kényelmesek. A térdig érő vagy hosszabb fazonok segítenek elrejteni a combokat. A rugalmas derekú nadrágok kényelmesek és nem szorítanak.

  • Kalapok

A kiegészítők is segíthetnek abban, hogy magabiztosabban érezd magad. A nagy karimájú kalapok nemcsak árnyékot adnak, de elterelik a figyelmet a test más részeiről.

Summer,Lifestyle,Fashion,Portrait,Of,Young,Stunning,Blonde,Woman,Sitting
A kiegészítők is segíthetnek abban, hogy magabiztosabban érezd magad
Forrás: Olesya Kuprina/Shutterstock
  • Szoknyák

A könnyű, nyári szoknyák ideálisak a strandra. A hosszú fazonok elrejtik a lábakat és elegáns megjelenést kölcsönöznek.

A megfelelő ruhadarabok és kiegészítők kiválasztásával magabiztosabban érezheted magad a strandon.  

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.