A nagy fogyás miatt tönkrement az énekesnő bőre!

fogyás súlyfelesleg stria Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Hudson énekesnő, Oscar-díjas színésznő az utóbbi hónapokban megszabadult az összes súlyfeleslegétől, de a karcsúságnak sajnos ára van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A csodás hangú énekesnő mindig kerekded formáiról volt ismert, de néhány hónapja teljes életmódváltáson ment keresztül, amivel majd' harminc kilótól szabadult meg. Az 53. Grammy-díjátadóra már igazán karcsún érkezett, de nem lehet nem észrevenni, hogy a túlságosan gyors fogyás nyomott hagyott az énekesnő bőrén. A karok belső részén striák rontják az összképet - és bár minden bizonnyal Jennifer lenyűgözni szerette volna rajongóit most már nagyszerű alakjával, sajnos még van min dolgoznia, hogy bőre is szebb legyen.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Korsós Alíz életmód-tanácsadó javaslatai:

,,Sajnos egy ilyen extrém fogyásnál nagyon sokat számít a genetika. Ha nagy súlyfeleslegtől szeretnénk megszabadulni, mindenképpen a lassú - heti fél-egy kilós - fogyást kell kitűznünk célnak, és az étrend mellett a sportra és a bőrápolásra is oda kell figyelni. Aki már túl van egy nagyobb fogyáson, és a bőre megsínylette azt, annak a sport sokat segíthet, de sajnos a megnyúlt bőrrel nem lehet mit kezdeni, így a plasztikai beavatkozás elkerülhetetlen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.