Pénisztérkép után itt a mellméret-térkép!

mell melltartó mellméret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég kiderült, mely országok férfi lakói rendelkeznek a legnagyobb férfiassággal. Most itt az idő, hogy a hölgyek mellméreteit vegyük górcső alá.

A legújabb kutatások és egy mellméret-térkép szerint is kiderül, hogy a világ legkisebb keblű asszonyai Tanzániában, Nigériában, Szudánban, Kínában, Mongóliában és Indonéziában élnek, de az olyan dél-amerikai országok, mint Peru és Bolívia asszonyai is csak A-kosaras melltartókat vásárolnak.

geekologie.com
geekologie.com

Az izlandi, mexikói, a dél-afrikai és az afgán nők sem büszkélkedhetnek túl méretes keblekkel. A kanadai, az amerikai, az ausztrál és az európai nők viszont elégedettek lehetnek a C és D kosaras kebleikkel. A legnagyobb mellmérete a térkép szerint többek között az orosz, a finn és a norvég nőknek van.

geekologie.com
geekologie.com

Hazánk lányai átlagosan C kosármérettel büszkélkedhetnek, de felmerül a kérdés: ha ilyen formás, és nem is kicsi keblei vannak egy átlagos magyar nőnek, akkor miért van az, hogy ha csinos és divatos fehérneműt vagy fürdőruhát szeretnénk, kész tortúra a vásárlás? B kosármérettel ezernyi darab kínálja magát, C kosárból már lényegesen kisebb a választék, de ha valakit még ennél is nagyobb keblekkel "áldott" meg a genetika, akkor nagy feladat megtalálni azt az üzletet itthon, ahol kényelmes és egyben csinos darabokat tud vásárolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.