Így nézne ki Diana hercegnő 50 évesen

fotó 50 Diana hercegnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő július 1-én lenne 50 éves. Az amerikai Newsweek hetilap ebből az alkalomból megmutatta, hogy nézne ki most Lady Di.


Forrás: www.newsweek.com
Forrás: www.newsweek.com

A képhez kapcsolódó Diana 50 című cikket a Newsweek főszerkesztője írta. Szerinte a hercegnő nem maradt volna együtt Dodi al Fayeddel, és ma egy háromszorosan elvált, New Yorkban élő asszony lenne, aki botoxkezelésekkel és rengeteg edzéssel tartaja formában magát. Nagyon jó barátnője lett volna Katalin édesanyja, Carole Middleton, és a szerző szerint egykori férjével, Károly herceggel is biztosan kibékült volna.

Tipp! Kesha hatalmas bulit csapott a Kapcsolat koncerten! Nézd meg képgalériánkat!



Vilmos herceg felesége "újrahasznosítja" ruháit!http://www.life.hu/szepulj/20110613-vilmos-herceg-felesege-ujrahasznositja-ruhait.htmlÍgy néz ki Vilmos herceg felesége a hétköznapokonhttp://www.life.hu/legytrendi/20110506-katalin-hercegno-bevasarolt-egy-szupermarketben.htmlVeszekedés a királyi házban - Rivalizálnak a Middleton nővérek?http://www.life.hu/tested-lelked/20110609-testverharc-a-kiralyi-hazban-kate-middleton-feltekeny-testverere-pippara.htmlA Middleton nővérek szépségtitkaihttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110603-a-middleton-noverek-szepsegtitkai.htmlKiderült: Katalin hercegnő helyesírása sem tökéleteshttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110622-katalin-hercegno-nyelvtani-hibat-vetett-egy-koszonolevelben.htmlKatalin hercegnő elbűvölően festett a Garter Day ünnepségenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110615-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-a-garter-dayen.htmlA sovány Katalin hercegnő lett a legújabb stílusikonhttp://www.life.hu/legytrendi/20110525-kate-middleton-katalin-hercegno-es-michelle-obama-talalkozoja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.