A legdurvább frizuraváltások a sztárvilágban

frizura haj változás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú? Rövid? Fekete? Szőke? Barna? Ahogy sokszor mi sem találjuk a megfelelő frizurát, a hírességek is előszeretettel kísérleteznek. Másokat egy új szerep vagy egy karaktertől való megszabadulás visz rá a drasztikus változtatásra. Melyek voltak a legsokkolóbb frizuraváltások a sztárvilágban? Megmutatjuk.
Jókislányból lázadó

Good Girl Gone Bad




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kopaszra váltottak

A sort Demi Moore kezdte, aki a G.I. Jane szerep kedvéért milliméteresre nyírta a haját a kamera előtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A következő Natalie Portman volt, akit a V mint vérbosszú című filmben fosztottak meg gyönyörű tincseitől - szintén a kamera előtt. Egyiküknek sem tetszett meg az ultrarövid frizura, így hamarosan visszanövesztették a hajukat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A harmadik alanyunk még bizarrabb módját választotta a kopaszodásnak. Britney Spears az agyában lévő rendező utasítására cselekedett, és a lesifotósok legnagyobb örömére egy fodrászüzletben nyírta magát teljesen kopaszra. Nem csak a végeredmény volt sokkoló.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Bikiniben ünnepelték a celebek Bódi Sylvit! Nézd meg képgalériánkat!


Keresem a színem





Forrás: AFP
Forrás: AFP

Scarlett Johanssonnak szerencsésebbek a választásai. Az eredetileg barna hajú színésznőt évekig Monroe-szőkének ismertük, az utóbbi években viszont ő is rákapott a hajfestésre. A mi kedvencünk az aranybarna változat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Viszlát, megszokás!

Carrie Bradshaw elképzelhetetlen volt hosszú, göndör oroszlánsörény nélkül. Egészen addig, amíg az őt megformáló és éppen terhes Sarah Jessica Parker úgy döntött, hogy megkurtítja a tincseit. Egy röpke évadot kibírtunk Carrie kultikus lobonca nélkül, de örültünk, hogy az utolsó évadra visszakaptuk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

SJP-hez hasonlóan Emma Watson is a szemünk előtt változott Harry Potter-filmről Harry Potter-filmre. A forgatás befejezésekor a színésznő úgy döntött, elég volt a karakteréből, és hosszú, hullámos haját kurta pixie fazonra vágatta. A váltás bejött, bár Emma jelenleg épp hajnövesztésben van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akiknek jobban áll az eredeti

Ki emlékszik már Halle Berry hosszú hajára? Ugye, hogy nem? Bár jól állt neki, jellegtelenné tette.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

És ki szeretné elfelejteni örökre Katie Holmes formátlan, fiús tincseit? Ők azok közé a hírességek közé tartoznak, akiknek jobb lett volna az eredetinél maradni. Katie Holmes 2008-ban például teljesen kifordult önmagából, és szeretett volna levegőhöz jutni. A boyfriend jeans, a sminktelen arc és a kócos haj nem egy meggyötört anyuka, sokkal inkább egy aranykalitkából menekült királylány álruhája volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Nézegess elbűvölő képeket apró kiskutyákról! Katt ide!






Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.