Tönkretette magát a plasztikhercegnő

Jordan plasztikai beavatkozás plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Price alias Jordan sosem titkolta vonzódását a plasztikai műtétekhez. A celeblány testén sokmillió forint értékben végeztek műtéteket, esete pedig intő példa lehet mindenki számára.



AFP
AFP



Homlok - botox háromhavonta

Jordan mániája a botox lett, de drága mulatság volt a dolog: alkalmanként közel százötvenezer forintot kellett fizetnie. Először 2008-ban a Katie és Peter című valóságshow miatt kapott botoxkezelést, 2009-ben pedig már több ezer mérföldet is képes volt utazni orvosához a kezelések miatt. Később részt vett botoxbulikon is, és állandóan azt hajtogatta, mennyire imádja ezt a fiatalító eljárást... Most pedig már a következőket mesélte Miss Price: "Egyébként nem is vagyok ráncos típus. Valószínűleg nem is lett volna szükségem erre az egészre. Csak azért csináltam, mert mindenki csinálta - nekem épp olyan volt ez, mint elmenni vásárolgatni."

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Fogak - fehérítés

"A műtétek közül a fogfehérítés fájt a legjobban. Most már ott tartok, hogy csak érzéstelenítővel vagyok képes tisztítani a fogaimat."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Combok - zsírleszívás

Jordan mindössze húszéves volt, amikor "kitette a combjait" egy zsírleszívásnak. Ez azonban nagy hiba volt, és ezt ő maga is elismeri: "Nem működött a dolog, mert túl vékony voltam. Szinte nem is volt rajtam háj, így nagyon fájt a beavatkozás. Mindezt persze csak azért akartam, mert lusta voltam sportolni."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.