Így öregítik magukat a sztárok

haj smink színtipus szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudunk elégszer megdöbbenni azon, hogy a sohasem felejtő internet korában miért kísérleteznek a sztárok borzalmasabbnál borzalmasabb sminkekkel, hajszínekkel és ruhákkal. Pedig a négy alap színtípus, amelyeket az évszakok után neveztek el, nemcsak a hírességeknek, hanem bárkinek segítenek, aki nem találja a saját színeit.






AFP
AFP


Tipikus tavasz Lily Cole szupermodell is a vörös hajával és a szeplős bőrével. Idén egy kis időre ő is kalandozott: feketére festette a haját, és sötétebbre színezte a szemöldökét. Bár a fotón nem látszik, azért nehéz elképzelni, hogy a szeplős bőr és a fekete haj jól harmonizált egymással. Vissza is tért az eredeti hajszínéhez.

AFP
AFP


Tipp! Exkluzív képek a kiesett Cristofel otthonából! Kattints a galériáért!








AFP
AFP


Hasonló változáson esett át a Barátok közt sorozat színésznője, Kiss Ramóna is, akit most épp meleg barna hajszínnel láthatunk a képernyőn. Nem biztos, hogy ez a váltás előnyös. Ramónának, a többi nyár típushoz hasonlóan, a világos, hideg árnyalatok mesésen állhatnak. Náluk jönnek a képbe a málna, a mályva, a gyöngyház és a különböző hideg kékek.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub


Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)








AFP
AFP


Hozzá hasonlóan hibát hibára halmoz Emma Roberts is, aki ahogy megtalálja a tökéletes hajszínt, már át is festeti a haját. A színésznőnek is a vöröses, barnás árnyalatok állnak jól, az aranyszőke pont határeset, a feketét pedig egy életre hanyagolnia kellene. Amit viszont mindketten jól csinálnak, hogy sminkelik magukat. Az ősz típusú nő smink nélkül sápadt és fakó. Azzal viszont vigyázni kell, hogy a merész pinkek, ütős kékek és sárgák helyett földszínek kerüljenek az arcra.

AFP
AFP


Tipikus tél

Hófehérke leírása a mesében tökéletesen megegyezik azzal, ahogy a tél típust mutatnánk be. Hófehér bőr, vérvörös ajkak, ébenfekete haj. A tél típus ennél azért lényegesen tágabb, hiszen ide tartozik a legtöbb fekete vagy sárga bőrű nő is, de a mediterrán típusúak nagy része is. A tél típus hajszíne nemcsak fekete lehet, hanem sötét vöröses barna vagy sötét hamvasbarna is, a szeme pedig a metsző kéktől a sötétbarnáig bármilyen.
Mivel a tél típusnak a hűvös színek állnak jól, a fémek közül pedig a fehérarany és az ezüst, nem érdemes azt a bakit elkövetni, amit Nelly Furtado néhány éve, amikor aranyszőkére váltott.

AFP
AFP


A magyar képernyősök közül Erős Antónia és Keresztes Ildikó is tél típusba sorolható, de mindkettejüket láthattuk már előnyös és kevésbé előnyös frizurával. A tél típusúak fessenek fekete, padlizsán, borvörös, sötét hamvasbarna hajat, de még a sötét hamvasszőke sem természetellenes. A sárgás szőke és az aranyos vörös árnyalatokat viszont mindenképpen kerüljék!

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub


Tipp! Scarlett Johansson-t varjak tépik szét! Kattints a galériáért!





A kilencvenes évek leghíresebb modelljei - Hol tartanak most?http://www.life.hu/szepulj/20111024-a-kilencvenes-evek-leghiresebb-modelljei-hol-tartanak-most.htmlMég nincs ötven, de majdnem hetvennek néz ki a kiváló színészhttp://www.life.hu/szepulj/20111017-meg-nincs-otven-de-majdnem-hetvennek-nez-ki-a-kivalo.htmlHogyan legyek jó nő? - 20 dolog, amire jó a vazelinhttp://www.life.hu/szepulj/20111020-hogyan-legyek-jo-no-20-dolog-amire-jo-a.htmlHajfestés - igen vagy nem? Mit mond a fodrász? Mit mond a bőrgyógyász?http://www.life.hu/szepulj/haj/20111019-hajfestes-igen-vagy-nem-mit-mond-a-fodrasz-mit-mond.htmlÍgy lehetsz te is fotómodellhttp://www.life.hu/szepulj/20111017-takacs-nora-igy-lesz-valakibol-fotomodell.htmlÉlve fagyasztás, kígyóméreg, szempillabotox - A sztárok legőrültebb szépségpraktikáihttp://www.life.hu/szepulj/20111010-elve-fagyasztas-kigyomereg-szempilla-botox-a-sztarok-legorultebb-szepsegpraktikai.htmlA magassarkú bosszúja - Tönkrementek a színésznő lábaihttp://www.life.hu/szepulj/20110928-tonkretette-a-sok-magassarku-cipo-sarah-jessica-parker-labait.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.