Ruha nélkül ment partizni a szupermodell - Heti stílusmustra

fashion week baki sztárok vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe-gála után is van vörös szőnyeges élet! A díjátadó szezon miatt viszont mi is rákaptunk a díjazásra, ezért heti stílusmustránk során a legeket kerestük. Az Arany Glóbusz zsűrijével szemben mi nem csak a legjobbakat értékeltük, hanem a legrosszabbakat sem hagytuk szó nélkül.
A legelőnytelenebb összeállítás




AFP
AFP


A legrosszabb estélyik

Vannak, akik mindent megpróbálnak beleadni a vörös szőnyegen, de rutin vagy ízlés híján az eredmény mégis borzalmas lesz. A héten így járt Adriana Valenti énekesnő, aki szado-mazo hercegnőnek öltözött. Dania Ramirez ruhájával nem is lett volna baj, de a kiegészítőkkel túllőtt a célon. Lady Victoria Hervey ahhoz képest, hogy modellkedett is, nem túl jó érzékkel választott ruhát, ráadásul azt a hibát is elkövette, hogy elfelejtett dekoltázsrögzítő ragasztót is használni...

AFP
AFP

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!


A legdurvább dekoltázs




AFP
AFP


A legfurcsább cipő

Shailene Woodley színésznő első ránézésre hiperelegánsan érkezett a Golden Globe utáni partira. Egy fontos részletre viszont csak akkor derült fény, amikor a színésznő lábfeje kikandikált a ruha alól. Ahelyett, hogy mutatós magas sarkút vagy szandált viselt volna, Shailene a lényegesen kényelmesebb, viszont kevésbé elegáns ötujjas sportcipő mellett döntött.

AFP
AFP


A hét legszebb ruhái

Azért tudunk néhány pozitív példát is mutatni. Jessica Chastain csipkeruhájáról csak jókat tudunk mondani. Jessica Alba gyönyörű alakját látva valószínűleg senki sem mondaná meg, hogy alig néhány hónapja adott életet második gyermekének. Flitteres ruhája az egyik legszebb partiruha, amit az utóbbi időben láttunk. Malin Akerman húszas éveket idéző ruhája is nagy kedvencünk, a pántos szandállal szívesen kerülnénk testi kapcsolatba.

AFP
AFP


A leglátványosabb ékszerek

A héten a kiegészítőket is érdemes felidézni, mert többször is tátva maradt a szánk, annyira megtetszett egy-egy gyönyörűség. Kathleen Robinson kék fülbevalójáért, de Leslie Bibb teljesen más stílusú, látványos ékszeréért is rajongunk. Jaime King aranyosan csillogó hajpántja pedig szintén nagy kedvencünk.

AFP
AFP

Tipp! Lady Gaga mellet villant legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (+18)






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.