Színésznők botrányos frizurával - Heti beauty-mustra

frizura sztárok smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe-gála után sem áll meg az élet a vörös szőnyegen! A díjátadó szezon miatt viszont mi is rákaptunk a díjazásra, ezért heti beauty-mustránk során a legeket kerestük. A szebbnél szebb sminkek és frizurák mellett megmutatjuk a hét borzalmait is.
A legelhanyagoltabb frizura





Forrás: AFP
Forrás: AFP

A legszebb ombré hatás

Gyakran éri mostanában az a vád a hollywoodi hírességeket a Life.hu olvasóitól is, hogy csúnyán le van nőve a hajuk. Van, akinél valóban ez történt, de a legtöbben inkább az új őrületet, az úgynevezett ombré stílusú melírt követik. A napszítta hatást számtalan technikával lehet elérni, a végeredmény viszont olyan, mintha a fodrász helyett egész nap a tengerparton sütkéreztek volna, ahol kiszívta a hajukat a nap. Kate Beckinsale finom átmenetes hajszínét, Jamie Chung és Dawn Olivieri barnából lett szőke tincseit tartjuk a legszebbnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!


A legszebb rúzsszínek




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.