Hülyét csinált magából a világsztár - Végre megtudtuk, miért

fashion week Versace Angelina Jolie Oscar-díjkiosztó estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Oscar-gála egyik felejthetetlen momentuma Angelina Jolie lábmutogatása lett. A világsajtó még ma is foglalkozik a hírhedt combvillantós pózzal, de mostanra végre kiderült, miért is viselkedett úgy a színésznő, ahogy.

Tipp! Kórosan sovány celebek! Kattints a galériáért!


Angelina Jolie-t általában hidegen hagyja, mit pletykálnak róla. Ő csak teszi a dolgát, csinálja, amit helyesnek gondol, és magasról tesz a médiára. A február végi Oscar-gála hatásán azonban már Angie sem tud túllépni. A színésznő egy fekete, Atelier Versace bársonyruhában jelent meg a jeles eseményen. A kreáció jobb oldalon combtőig fel volt sliccelve, a színésznő pedig igyekezett úgy pózolni, hogy hosszú, hófehér, inas lába végig kilátszódjon. Ez a röhejes, agresszív póz azóta rengeteg kritikát kapott, sőt, saját közösségi oldala is lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Angelina a brit Closer magazin szerint teljesen kiakadt a bal lábát övező médacirkuszon, és a történtekért a stylistját okolja. "Angelina rengeteg pénzt fizet a stílustanácsadójának, Jennek azért, hogy megszerezze azokat a darabokat, amelyekben majd tündökölni fog. A gálán azonban Angie úgy érezte, a ruha teljesen felfalja őt, és azt gondolta, ha nem rakja ki ilyen erőteljesen a lábát, akkor úgy fest majd, mint egy szemeteszsák. Most pedig mindenki rajta röhög, pedig keményen dolgozott azon, hogy jól nézzen ki. Úgy érzi, viccet csináltak belőle, és aggódik a hírneve miatt" - vallotta egy bennfentes a magazinnak.

A történteken azonban már senki nem változtathat - Angelinának pedig talán nem indulás előtt kellene először felvennie az Oscar-ruháját, mert ha az év legfontosabb filmes eseményén valaki nagyot bakizik, abból mindig legendák születnek.

Tipp! Sokan partiztak a medencékben az V. Fürdők Éjszakáján! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Brutális frizurát csináltatott az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120302-brutalis-frizurat-csinaltatott-az-enekesno-kesha.htmlÁtalakítunk! Francia színésznő lett Beábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120306-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlSztárok legbizarrabb cipőihttp://www.life.hu/legytrendi/20120302-sztarok-legbizarrabb-cipoi.htmlFelismerhetetlen lett a népszerű énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120302-felismerhetetlen-lett-a-nepszeru-enekesno-katy-perry.htmlRágóguminak öltözött a stílusikonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120223-ragoguminak-oltozott-a-stilusikon-michelle-williams.htmlBugyivillantás az Oscar után - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120301-bugyivillantas-az-oscar-utan-heti-stilusmustra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.