Hírességek kedvenc parfümjei - 9 különleges illat

parfüm kedvenc sztárok illat szépség kozmetikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Annak a nőnek, aki nem használ parfümöt, nincs jövője" - mondta a 20. század divatnagyasszonya, Coco Chanel, aki szerint a testnek azt a pontját illatosítsuk, ahova csókot várunk. Nem tudjuk, Marilyn Monroe egészen pontosan melyik testrészére hintette azt az egy csepp parfümöt, amelyben aludt, de azt tudjuk, hogy milyen illat volt pontosan. Nem ő az egyetlen sztár, aki ragaszkodik egy-egy illatkompozícióhoz. Íme 9 híresség, akik elárulták, melyik a kedvenc parfümjük.

Taylor Swift

Az énekesnő imádja a csillogó anyagokat, a királylányos öltözékeket, így nem állnak tőle távol a romantikus, virágos illatok sem. "A parfüm ráerősít az első benyomásra és arra, hogy könnyebben megjegyezzenek" - mondta egy alkalommal. "Rengeteg különböző parfümöm van, általában random módon választom ki, melyiket viseljem, de a legjobban a Lolliát és a Gwen Stefani parfümöket szeretem."

Portré: AFP
Portré: AFP

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens még nagyon fiatal, de már komoly parfüm-önéletrajzzal rendelkezik. Ahogy a legtöbb nő általában, ő is az édes illatokkal kezdte. "Régen az Aquolina Pink Sugar Sensual illatot használtam. Ez nagyon édes. Ahogy idősebb lettem, inkább a fűszeresebb illatokat kedvelem, folyamatosan újabb és újabb parfümöket próbálok ki."

Portré: AFP
Portré: AFP

Tipp! Sokan partiztak a medencékben az V. Fürdők Éjszakáján! Kattints a galériáért!



Scarlett Johansson

A színésznőnek nemcsak a ruhatára idézi a múlt század közepének ultranőies, klasszikus vonalait, hanem a parfümök terén is hasonlóan nőies az ízlése. "Rengeteg illatos olajat használok, a kedvenceim azok, amelyeknek rózsaillatuk van. Imádom a tubarózsa illatát is - szerintem nagyon nőies. Az elviselhetetlenül édes illatokat viszont nem szeretem, inkább a friss, virágos illatokhoz vonzódom."

Portré: AFP
Portré: AFP

Különleges képek a színésznőről galériánkban! Kattints a képre!

Gwen Stefani

Gwen Stefani igen szűkszavúan nyilatkozott, amikor a kedvenc parfümjéről kérdezték egy alkalommal. "Azok, amelyeket magamnak készítek" - mondta. Az énekesnőnek ugyanis a divattervezésen kívül arra is jutott ideje, hogy parfümökkel egészítse ki a választékot. Több sikeres illat után a legutóbbi, kifejezetten édes, elsősorban tiniknek szóló illatot több kritika is érte. Természetesen nem a fiatal vásárlók részéről.

Portré: AFP
Portré: AFP

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York főszereplőjéből lett divatikon első parfümje a Love's Baby Soft volt, amely nagyon visszafogott, púderes, friss illat, amely "az ártatlanság szexibb, mint gondolnád" szlogennel hirdette magát 1974-ben. Sarah Jessica azóta számtalan illatot kipróbált és jó néhányhoz saját nevét adta. A sztárok közül ő az egyik, akinek a nevével fémjelzett illatok a legkelendőbbek. Talán nem véletlen, hiszen a híresség maga is imádja a parfümöket: "Egyenesen sokkol a gondolat, mi lenne, ha nem viselnék parfümöt."

Portré: AFP
Portré: AFP

Tipp! Exkluzív képek az Éden Hotel szereplőiről, nézd meg őket közelebbről! Kattints a galériáért!



Angelina Jolie

A színésznő lobbanékony, erős, határozott természet, aki egyszerre ragaszkodik a hagyományos értékekhez, mint a család és az anyaság fontossága, ugyanakkor pontosan tudja, milyen lázadó lény lakik benne. Olyan nő, akinek fenséges kisugárzásához nem illenek a finom, bájos, könnyed illatok. Kedvence Carolina Herrerától a Carolina Herrera, amely elegáns, könnyed, nőies, hétköznapi illat. "Azóta viselem, mióta az eszemet tudom. Azért szeretem, mert nem fűszeres és nem túl virágos" - mondta egy alkalommal. Az a hír is kering, hogy volt egy parfüm, amire a szexikon szívesen leváltotta a megszokott parfümöt: ez a francia Histoires de Parfums márka 1969-re keresztelt illatkompozíciója, amely pont annyira fülledt és szexi, amilyen az 1969-es év volt.

Portré: AFP
Portré: AFP

Jessica Alba

Amikor a színésznő kicsi lány volt gyakran csente el az édesanyja Chanel No. 5 parfümjét, de hamar lebukhatott, mert állítása szerint mértéktelenül sokat locsolt magára az amúgy sem túl könnyed illatkompozícióból. "Ez az illat mindig nosztalgiával tölt el, a gyerekkoromra emlékeztet" - mondja. A színésznő egyébként a gyümölcsös illatokat kedveli, de mostanában rákapott a jázminra és a vaníliára is. "Olyan viszont nem jöhet szóba, amely túl kihívó vagy pézsmaillatú. A Miss Dior Chérie kedves, könnyed, csajos illat - és imádnivaló a masni az üvegén!"

Portré: AFP
Portré: AFP

Tipp! Kórosan sovány celebek! Kattints a galériáért!



Jennifer Hudson

Az énekesnőként és színésznőként is elismert Jennifer Hudson ultraérzékeny bőre miatt felnőttként is a babáknak szóló termékekre esküszik. "Mióta nem használok parfümöt, babaápoló illatom van, aminek nagyon friss és új hatása van" - nyilatkozta egy alkalommal.

Portré: AFP
Portré: AFP

Audrey Hepburn

A bájos színésznő rajongott a Creed márka Spring Flower nevű illatáért. Azután is gyakran ezt használta, hogy barátja és öltöztetője, Hubert de Givenchy 1953-ban megalkotta számára a luxus és elegancia üvegbe zárt esszenciáját, a L'Interdit névre hallgató parfümöt. Négy teljes évig csak a színésznő használta a parfümöt, majd Givenchy úgy döntött, hogy piacra dobja a kreálmányt Hepburn legnagyobb bánatára, aki addigra teljesen beleszeretett a klasszikus, elegáns illatba.

Portré: AFP
Portré: AFP

Tipp! Bájos, titokzatos és szexi. Kattints a galériáért! (+18)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.