Amikor a pasik hibáznak - Divatbakik férfisztároktól

fashion week stílusmustra Chris Brown férfidivat Hollywood Bradley Cooper vörös szőnyeg Russel Brand divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös szőnyeg trendjei nagyban befolyásolják, hogy mit viselünk majd a hétköznapokon - akár tudatosan utánozza valaki a hírességeket, akár nem. A premierekre viszont nemcsak a női, hanem a férfisztárok is kiöltöznek, hatva ezzel az átlagemberek, köztük életünk párjának hétköznapi viseletére is. Az alábbiakban olyan borzalmas összeállításokat gyűjtöttünk össze, amelyek közül soha egyet sem szeretnénk viszontlátni a férfi ismerőseinken, hát még a szívszerelmünkön!

Chris Brown

Létezik egyáltalán olyan férfi, aki szeretne mélynövésűnek tűnni? Ha igen, kövesse a vehemenciájáról és hirtelenségéről jól ismert amerikai énekest, Chris Brownt! A mélyülepű nadrág jó nagy felhajtással, a hosszított fazonú zakó és a hosszú póló nem csak a sztárt teszik törpelábúvá.

AFP
AFP



Joe Jonas

Az amerikai énekes összességében dicsérnivalóan öltözik, és vannak olyan merész húzásai - például a zakó alatt viselt farmering -, amelyek még meggyőzőek is. Előfordul viszont, hogy nem találja a megfelelő darabokat, mint például az általunk kiemelt összeállításnál. A szürke zakó és az öltönynadrág még rendben van, de mégis mit keres az az otromba, bumfordi cipő a lábán?

AFP
AFP



Jason Derülo

Nemcsak a női celebek képesek túllőni a célon, ha öltözködésről van szó. A férfisztárok is legalább annyira igénylik a figyelmet, de combvillantás vagy mély dekoltázs helyett más eszközökhöz folyamodnak. Jason Derülo amerikai popénekes aranyszínű öltönye például egyenesen retinaroncsoló.

AFP
AFP

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



Jackson Rathbone



AFP
AFP



Russell Brand

Jó, hát Katy Perry volt férje, Russell Brand kifejezetten megosztó személyiség, és ez az öltözködésére is vonatkozik. Van, aki szereti az ilyen elvetemült rocksztáros külsőt, van, akit kiráz tőle a hideg. A mély V-kivágású pólók és a szaggatott csőfarmerek nagy rajongója az extrém cipőket sem veti meg. Ezek a darabok, mint például ez a magas sarkú, lila bokacsizma, csak és kizárólag neki valók.

AFP
AFP



Bradley Cooper

Vajon hova tette a sármos színész a szemeit, amikor ezt a kétsoros öltönyt kiválasztotta? Az biztos, hogy nem nézte meg magát a tükörben, különben észrevette volna, hogy a duplasoros gombolás mennyire szélesíti a felsőtestét. Ráadásul ez a szín is rettenetesen áll neki, ilyen nagy mennyiségben.

AFP
AFP

Tipp! Így néz ki a híres színész Costa Rica-i luxusnyaralója belülről! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.