plasztikai beavatkozás botox énekesnő Fergie ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös énekesnőről, Fergie-ről eddig is tudtuk, hogy nem veti meg a plasztikai műtéteket. A sztár a napokban ünnepelte a harminchetedik születésnapját, az arca pedig a simábbnál is simább volt.

Van egy olyan érzésünk, hogy a csinos és szép sztárok egy ideje egymást majmolják úgy, hogy éjjel-nappal plasztikai műtétekre járnak. Fergie évek óta nagy rajongója a "bőrszabászatnak", a napokban azonban igencsak meglepődtünk, amikor megláttuk azokat a képeket, amelyek az énekesnő harminchetedik születésnapján készültek. Fergie arca lehetetlenül sima, egy árva ráncocska sincs rajta, a vonásai pedig mintha elvesztek volna a "vasalás" miatt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egy bennfentes szerint Fergie nagyon készült a hatalmas szülinapi bulira, ezért előtte alaposan föltuningolta magát. A sztár azonban csak legyint a pletykákra, hiszen korábban is kapott hideget-meleget a külseje miatt. Tavaly például azt híresztelték, hogy az egyik vörös szőnyeges esemény előtt közel hétmillió forintot költött arra, hogy megszépítsék: a szemöldökét megemeltette, az arcát feltöltette, és részt vett egy nagyon hatékony mélyhámlasztáson is. Fergie viszont azt állította, hogy csak a haja és a sminkje volt más, ezért tűnt ő is "újnak", és ezért hitték el az emberek a gonosz pletykákat.

Az is köztudott, hogy az énekesnő évekig keményen drogfüggő volt és a szoláriumot is imádta, ezek viszont mind nyomot hagytak az arcán. Persze ez már a múlté, hiszen a világsztár ma már inkább a botoxot részesíti előnyben, és akár tagadja, akár nem, a vak is látja, hogy ami az arcával történik, az nem a természet műve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.