Reklámarc lett Brad Pitt

2012.05.14. 7:00

Brad Pitt arcát megvásárolták, méghozzá nem más, mint a Chanel divatház.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


A szexi filmsztárt az a megtiszteltetés érte, hogy őt kérték fel arra, legyen a leghíresebb Chanel illat, a No.5 reklámarca. Ezzel Brad először debütál szépségápolási termék arcaként, és ez lesz az első alkalom, hogy a Chanel ikonikus női parfümjét férfi népszerűsíti. Ez azonban egy remek ötlet, pláne azért, mert a szőke sztárt nők milliói imádják.

Forrás: Chanel

Korábban Nicole Kidman és Audrey Tautou is reklámozták a klasszikus illatot. Arról nem szól a fáma, mennyiért vállalta el a dolgot Brad, de Angelina biztosan támogatja az ötletét: a színésznő tavaly a Louis Vuitton arca volt, a munkáért közel tízmillió dollár ütötte a markát.

Tipp! Így reklámozzák üvegbe zárt illatukat a hírességek. Kattints a galériáért!A tökéletes smink, frizura és ruha randirahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120509-hogyan-legyek-jo-no-keszulj-a-randevura-a-legjobb.html Audrey Hepburn - A nő, aki maga volt a stílushttp://www.life.hu/szepulj/20120509-takacs-nora-audrey-hepburn-a-no-aki-maga-volt.html Meghalt a fodrász, akit mindenki ismerthttp://www.life.hu/szepulj/20120510-nyolcvannegy-eves-koraban-meghalt-vidal-sassoon-a-vilag-egyik-leghiresebb.html Szépséghétvégék a Life.hu-n - 2. rész - Bőrápolás kívül-belül a munkaidőbenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120509-hogyan-legyek-jo-no-szepseghetvegek-a-lifehun-2.html Valódi banyának tűnt a fiatal színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20120508-valodi-banyanak-oltozott-a-fiatal-szineszno-marykate-olsen.html Újra kirobbanó formában van a népszerű magyar énekesnő - Fotó!http://www.life.hu/szepulj/20120508-ujra-kirobbano-formaban-van-a-nepszeru-magyar-enekesno-toth-vera.html
Brad PittparfümChanel