fashion week melltartó dekoltázs Gwyneth Paltrow Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2012-ben a mély dekoltázs már korántsem azt jelenti, amit korábban.

Mindig van új a nap alatt - idén pedig abszolút hódít a sztárok között az oldaldekoltázs. Ők jó tudják, egy formás kebel nemcsak felülről, de oldalról is szép, így nem takargatják tovább a melleiket. Ez az új módi már odáig fajult, hogy még a korábban konszolidáltan öltözködő Gwyneth Paltrow is cicit villantott néhány hete.

AFP
AFP

Persze nem ő az egyetlen, aki odáig van ezért az új trendért: a bombázó Nicole Scherzinger is megmutatta, hogy nem csak a szilikonkebel lehet csábító. A mell ilyen kiemelése inkább azoknak kedvez, akiket a sors nem áldott meg méretes keblekkel. Az ugyanis aranyszabály, hogy ilyen ruha alá tilos melltartót venni. Ha a mell kicsi, de formás, nagyon csábító lehet egy ilyen fazonú ruhában. Viszont a merész öltözködésével feltűnést keltő Lady Victoria Hervey jobban tette volna, ha nem így domborít. Ha ugyanis a mellforma nem szép, akkor érdemes inkább nem közszemlére tenni, hanem láthatatlan push-up melltartóval egy másik fazonú ruhában megmutatni.

Nekünk egyébként nagyon tetszik ez az új módi - természetesen ha jól alkalmazzák. És nektek?

Átalakítunk! Vörös démon lett a szőke lányból.Kattints a galériáért!


Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.