Felejthetetlen sminkbaki az X-Faktorban - Leénekelte magáról a rúzst Csobot Adél

X-Faktor Csobot Adél rúzs smink szépség sminkbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél nemcsak arról a cserfes kislányról feledkezett el az X-Faktor döntőjében, amilyen eddig volt, hanem a rúzsáról is. Pedig egy dologra minden nőt megtanít a fiatal lány: a rúzs szép és nagyon szexi - ha jól csinálják.

Csobot Adél a magyar FFF (Fight For Freedom) márka igen feltűnő darabját viselte, amelyik emlékeztet Britney Spears egyik korai klipjében (Oops, I did it again) látott vörös kezeslábasra. A műsor szépségszakemberei a vörös rúzzsal tették teljessé az összképet, amely eszméletlenül jól áll Adélnak, aki viszont a produkció alatt teljesen elfeledkezett a sminkjéről, így a dal végén elmaszatolódott szájjal állt az ítészek előtt.

Rúzsos sminkbaki a legnagyobbakkal, így az Egyesült Államok egykori külügyminiszterével, is megesett már. A kamerák elől viszont nem lehet elmenekülni, ezért is kell a közszereplőknek sokkal jobban odafigyelni magukra. Ha viszont hétköznapokra viselsz rúzst, ami az ősz egyik vezető trendje, akkor sem árt körültekintően sminkelni. A Life.hu korábbi cikkjéből kiderül, hogyan rúzsozhatsz úgy, mint egy profi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.