fashion week Carmen Electra mustra stílus Julia Stiles Sigourney Weaver Jennifer Lopez Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a sztárok nem voltak túl eredetiek, és még egy év után is Angelina Jolie híres combvillantását utánozták. De csalódtunk egy régi ismerősben, és azt is meglestük, miben pózolnak a színésznők a divatheteken. Következzen a Life.hu heti szépségmustrája.

Divatmánia

A héten a sztárokat a párizsi divathetek tartották lázban. Diane Krueger francia diáklányos szettje egyedi volt és cseppet sem feltűnősködő - remekül passzolt az alkalomhoz. Noomi Rapace-ra, az eredeti Tetovált lány hősnőjére alig ismertünk rá. A színésznő remekül festett az elegáns, bőrbetétes fekete kabátjában, és nagyon jól áll neki a szőke melír is. Sigourney Weaver szettje is ütős volt: a sztár a komor feketét ügyesen dobta fel az üde narancsszínnel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bombanők Hollywoodban

Jamie Alexander színésznő pár hónapja világhírű szerelme miatt került a reflektorfénybe, legutóbb azonban tett róla, hogy az új filmje premierjén mindenki rá irigykedjen. Az Alkonyat sztárjának kedvese szuperdögös volt az ütős, ezüst szegecses miniruhájában. Carmen Electra pedig magához képest igen visszafogott volt, és azt kell mondjuk, a fekete, kacéran dekoltált overáll nem is volt rossz választás. Lehet, hogy Carmen néhány év múlva a jóízlés nagykövete lesz?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A tél kedvence

Az év leghidegebb hónapjában a bordó és a padlizsán színek nagyon népszerűek. Emily Blunt választása telitalálat: a hosszú, padlizsánlila estélyi remekül passzol a visszafogott színésznőhöz. Julia Stiles azonban más tészta. A sztárt egy ideje nem láttuk már a vörös szőnyegen, és valószínűleg ő is elszokott a vonulástól. Más magyarázat ugyanis nem lehet arra, hogy az utóbbi időben jó pár kilót felszedett színésznő miért egy ilyen semmitmondó, stílustalan ruhát választott. Melissa Leo is kissé melléfogott. A temérdek bordó bársony már sok volt a jóból...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Á la nature

A vörös rúzsok és a füstös szemek helyett a héten két gyönyörű színésznő is a természetességre voksolt. A fiatal sorozatsztár, AnnaLynne McCord szigorúan értelmezte a natúr sminket, és szinte semmiféle makeup-ot nem használt a vörös szőnyegen. Szép, szép, de ez azért édeskevés! J-Lo natúr sminkje teljesen más: a világsztár láthatóan kisminkelte magát, de az élénk, feltűnő színeket és a satírt mellőzte. Remekül nézett ki!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Villantás Angelina módra

Néhány világsztár még mindig Angelina Jolie tavalyi combvillantását próbálja túlszárnyalni - kevés sikerrel. Nicole Scherzinger énekesnő ismét dögös volt, és Karolina Kurkova szupermodell teste is álomszép, de annyira unjuk már ezt a pózt! Nem lehetne valami újat kitalálni?

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.