fashion week has hasfal dekoltázs sztárok vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A crop top a hírességek állandó öltözete - legyen szó fesztiválokról vagy utcai viseletről. Az utóbbi időben azonban egyre több sztárt látunk merész, hasfalat villantó ruhában a vörös szőnyegen is.

A crop top 2011-ben jelent meg újra a kifutókon, és azóta töretlen sikere van. Félreértés ne essék, véletlenül se a '90-es évek borzalmas, ízléstelen, spagettipántos "hastrikóira" gondolunk. Ha a trendi crop topot egy magas derekú szoknyával vagy nadrággal párosítjuk, pont eleget villantunk anélkül, hogy a '90-es évek olcsó popsztárjaira hasonlítanánk.

Az új trend célja nem a köldökmutogatás. A rekeszizom éppen csak pár centiméternyi kivágáson látható, így szexi lesz az outfit, és mégsem kihívó vagy közönséges. Mivel nem az egész hasunkat mutogatjuk, nemcsak a kidolgozott hasú nők választhatnak ilyen ruhákat, de azért nem árt mérlegelnünk, hiszen mégiscsak a lapos hason áll a legjobban a kivágott ruha vagy rövid top.

Lássuk, kik voltak azok a híres hölgyek, akik bevállalták a formálisabb eseményeken is ezt a trendet!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Diane Kruger és Christina Ricci

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.