fashion week Irina Shayk Milla Jovovich Palvin Barbara Jane Fonda Cannes Jessica Chastain Nicole Kidman Paris Hilton ruha Heidi Klum Eva Longoria Jessica Biel Paz Vega
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén a Nemzetközi Cannes-i Filmfesztiválon kitettek magukért a világsztárok. Gyönyörű színésznők, modellek, énekesnők és rengeteg híresség lepte el a mesés francia várost, és mindenki próbálta a legjobbat kihozni magából. A több száz estélyi közül kiválasztottuk a számunkra legemlékezetesebbeket. Indulhat a Life.hu nagy ruhamustrája!
Bombabiztos feketében - vagy mégsem?

Ki más szerepelne összeállításunk legelején, mint hazánk büszkesége, a vagány Palvin Barbi, aki a maszkulin Alexandre Vauthier együttesben is igazi nő volt. Itt nézhetsz róla még több fotót. A modell Irina Shayk azonban méltán kiérdemelte a legközönségesebb celeb címet. Ronaldo nője kitette, amit csak lehetett. De minek? Mindenki tudja, hogy tökéletes az alakja...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A fehér fiatalít?

Sharon Stone a fesztivál egyik leggyönyörűbb estélyiében lazán lepipálta a nála tizenöt évvel fiatalabb Heidi Klumot. Sharon Cavalliban - kígyóval a hátán - úgy festett, mint egy álomszép szirén, Heidi Marchese-ben pedig olyan volt, mint egy állapotos kismama. Kár érte...

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto


Szőkék púderszínben

Nem is vártunk mást az imádnivalóan szép Doutzen Kroes modelltől: a szőkeség még az angelinás villantással is tökéletes az Atelier Versace estélyiben. Paris Hilton is hozta a formáját: úgy festett, mint a korcsolyázó Barbie nővére.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akik "besárgultak"

Alessandra Ambrosio jól tudja, hogy a barna bőréhez és hajához igencsak passzol az élénksárga. Goldie Hawn színésznőnek is jól áll a napsárga, csak azt sajnáljuk, hogy a ruhának zsákfazonja van. Egy övvel minden más lenne...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Különcködj mintákkal

A cannes-i ruhaverseny első díját egyértelműen Nicole Kidmannek adnánk. A fesztivál szinte minden napján szebbnél szebb kreációkkal kápráztatott el bennünket. Ez az ajkakkal borított ruha például egyszerűen imádnivaló. Simán lekörözte vele Milla Jovovich virágmintás darabját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Pucér pillanatok Cannes-ban


Romantikus kreációk


Nicole ebben a kategóriában is lepipálta kolléganőjét. Az ausztrál szépség nagyon elegáns volt a csontszínű Valentino estélyiben. A ruha érdekessége, hogy ilyet viselt volna Anne Hathaway az idei Oscar-gálán, de az utolsó pilanatban egy másik ruha mellett döntött. Jól tette, mert a darab sokkal inkább Nicole stílusa. Milla Jovovich azonban túlzásba vitte a romantikát: a ruha felső részét szeretjük, de ennyi fodrot nehezen tudunk elviselni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akik csillogni akartak, úgy igazán

A flitteres, csillogó-villogó ruhákat is imádták idén a sztárok. Reméljük, Alessandra Ambrosio megtartja e jó szokását, Rosario Dawson azonban jobban teszi, ha az erősebb alkatára hanyagolja a flittereket és a puffos ujjat.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Hódított a tengerszín

Hiába mutatott túl sokat Eva Longoria Atelier Versace esélyije, a színe és a fazonja kétségkívül lélegzetelállító volt. Jane Fonda is eszméletlenül néz ki, pláne a korához képest, az egyetlen kifogásunk mindössze a ruha babakék színe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Magyar modellek Cannes-ban


Mit visel egy dögös vörös?

Jessica Chastain ma a legsikeresebb vörös sztár Hollywoodban, és még öltözködni is tud. Mindkét kreációja tökéletes volt, nekünk mégis a lila Givenchy ruha tetszett, mert pompásan passzolt a sztár vörös fürtjeihez.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akik más tollával ékeskedtek

A cannes-i forgatag egyik legegyedibb ruháját - nem meglepő módon - Jessica Biel viselte. A Marchesa darabot nemcsak a tollak dobták fel, hanem a kígyós nyakék is. Paz Vega koncepcióját azonban nem értettük - vajon tényleg azt hitte, hogy sikert arat majd ezzel a Stéphane Rolland ruhával?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.