fashion week tavasz stílustipp ruha Nyár stílus maxiruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy meleg, nyári napon egy maxiruhát akár reggeltől estig viselhetünk - tökéletes lehet az irodába, a délutáni barátnős programra, de még az esti randira is. A Life.hu megmutatja, hogyan!

A legtöbben beszereznek nyárra egy földig érő ruhát, ami szellős és kényelmes viselet. A maxiruhák a nyári gardrób alapdarabjává válhatnak, csak tudni kell a megfelelő kiegészítőkkel párosítani őket. Egy ujjatlan ruhát ugyanúgy felkaphatunk a strandra menet a bikini fölé, mint az irodába. Most arra mutatunk ötleteket, hogyan tegyük munkahely-kompatibilissé lenge öltözékeinket.

Tipp: A szezon legdivatosabb szoknyáit itt nézheted meg!



Az első összeállításban egy hófehér ruha látható, aminek az aljára akvarell hatású virágokat festettek. Gondolhatnánk azt, hogy ez maximum a tengerpartra megy el, az irodába semmiképp sem húzhatjuk fel, hiszen szabadon hagyja a vállakat. Pedig nem kell mást tennünk, mint a tavaszra beszerzett farmerdzsekinkkel kombinálni, és még a légkondi árasztotta hidegtől is megvédhetjük magunkat. Hogy még izgalmasabb és elegánsabb legyen az összhatás azt javasoljuk, hogy fényes anyagú kiegészítőket válasszatok hozzá, mint amilyen ez a szandál és a táska.


1. Virágos ruha - F&F 7.900 forint, 2. Farmerdzseki - F&F 7.900 forint
3. Ezüst táska - Springfield 7.995 forint, 4. Rózsaszín szandál - Zara 5.995 forint

Második összeállításunk a color blocking kedvelőinek szól. A színre szín párosítás ugyan tavaly volt hatalmas sláger, de egy kis rafinériával idén is megállja a helyét. Ebben az esetben mi egy teljesen egyszerű, élénkkék színű pamutruhát párosítottunk boyfriend szabású zakóval és fekete-fehér, rávarrásos koktéltáskával. Nem is hinnénk, de egy ilyen zakóval és táskával még egy először talán sportos szabásúnak tűnő ruhát is elegánssá tehetünk.


1. Kék ruha - H&M 3.990 forint, 2. Rózsaszín zakó - Zara 13.995 forint
3. Fekete-fehér kézitáska - Zara 13.995 forint, 4. Fekete szandál - Zara 9.995 forint

Utolsó összeállításunk alapja is egy vállpánt nélküli ruha. Ebben az esetben a rózsaszínes ruhát nem párosíthattuk olyan egyszerű felsővel, mint egy farmerkabát, hiszen akkor az összkép nem lenne elég elegáns. Ilyen esetben egy extravagánsabb blézer a megfelelő választás.


1. Cipzáros blézer - Zara 17.995 forint, 2. Mell alatt szabott ruha - H&M 5.990 forint
3. Karkötő - F&F 1.690 forint, 4. Szandál - Zara 7.995 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.