divattervező David Beckham Brooklyn Glamour Woman of the Year kitüntetés London Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham zsebelhette be az Évtized nője címet a Glamour-gálán, Londonban. A divattervezőt furcsa mód nem férje, David Beckham, hanem egy másik pasi kísérte el az exkluzív eseményre.

Különleges koronát kapott Victoria Beckham. A Spice Girl-lányból sikeres divattervezővé vált asszony vehette át a megtisztelő Évtized nője címet a Glamour Women of the Year díjkiosztó gálán, Londonban. A nagyszabású rendezvényen olyan hírességek vettek még részt, mint Kylie Minogue, Rita Ora vagy Daniel Radcliffe.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Victoria Beckham és Brooklyn

Kisebb meglepetést okozott, hogy Victoriát nem férje, David Beckham kísérte el a partira, hanem legidősebb fiúk, a 14 éves Brooklyn. Anya és fia remekül mutatnak egymás mellett. A hírek szerint nagyon jól szórakoztak, amíg a papa üzleti úton volt, Floridában. A stílusikon és négygyerekes anyuka fekete szettet választott a gálára: egy laza szabású nadrágban és egy merészen kivágott felsőben jelent meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.