fashion week bajusz ciki szilikonpánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rendszeresen közli a legújabb trendeket, megvitatjuk, kielemezzük azokat. Van olyan, melyeket szívesen látunk újra a boltokban, azonban van néhány, melyet örökre szeretnénk kitörölni az emlékezetünkből.

Vannak trendek, melyeknek soha nem kellett volna megszületniük. Mi késztetett bárkit is arra, hogy Avril Lavigne-t követve térdig érő Converse tornacipőt hordjon? És valaha tényleg viccesek voltak a bajuszos kiegészítők? Nézzük hát, hogy mik voltak a divatvilág legszörnyűbb, legundorítóbb, egyenesen visszataszító trendjei.

1. Cicasarkú strandpapucs
Miért legyél 160 centi, amikor lehetsz 162 is? Ebben segített a cicasarkú papucs, amelyre nem tudunk mást mondani, mint hogy bűnronda. Már csak a lábujjgyűrű hiányzik hozzá...

Forrás: www.yoox.com
Forrás: www.yoox.com

2. Szilikonpántos melltartó
Egy ujjatlan vagy átlátszó top alatt hordva még nagy duzzogva elmegy, de egy csőtop alatt viselve, csokibarnán, hatalmas napszemüveggel sajnos közönséges. Ugye mégsem olyan láthatatlan, mint gondolnánk?

Forrás: www.debenhams.com
Forrás: www.debenhams.com

3. Tetőtől talpig redőzött ruha
Egy kis redő nagyszerűen kiemeli az alakot. A sok redő azonban egy teltebb koszorúslány hatását kelti, ami teljesen rendben van, ha ezt szeretnénk elérni.

Forrás: foreverelegant.com
Forrás: foreverelegant.com

4. Apró, színezett lencséjű napszemüveg
Most biztosan azt gondolod, hogy ilyen szörnyűséget soha senki nem viselt. Ó, de még mennyire, hogy igen! Ugye már emlékszel?

Forrás: www.pinktreeparties.co.uk
Forrás: www.pinktreeparties.co.uk

5. Térdig érő tornacipő
Mársi látjuk magunk előtt megannyi lány Myspace profilképét: tüskés haj, fekete-pink csíkos csuklóvédő, "I see stupid people" feliratos póló és ez a szörnyű cipzáros Converse.

Forrás: www.zappos.com
Forrás: www.zappos.com

6. Vibram ötujjas cipő
Van tudomány is a Vibram mögött: ezt a cipőt a mezítlábas futáshoz fejlesztették ki, amely állítólag jobb a testünknek, mint futócipőben szaladálni. Mindezek ellenére akkor is úgy néz ki a viselője, mint akinek nagy gorillalábai vannak.

Forrás: www.vibramfivefingers.com
Forrás: www.vibramfivefingers.com

7. Bajuszos kiegészítők
Bajusz szemüvegeken, telefontokokon, gyűrűn, nyakláncon, és folytathatnánk még a sort. Feltennénk a kérdést: ha bármilyen másfajta arcszőrzetről lenne szó, például szemöldökről, viselnél-e valaha olyan mintás inget? Ugye hogy nem!

Forrás: www.lorisshoes.com
Forrás: www.lorisshoes.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.