klipforgatás átlátszó ruha provokatív meztelen LifeNight Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő fekete necchálója, amelyet legújabb dalának klipjében visel, nem sokat hagy a képzeletre.

Kiszivárogtak Rihanna új számának, a Pour It Up klipforgatásának képei. Az énekesnő platinaszőke hajával és hosszú fekete ruhájában úgy fest, mintha 1920-ból lépett volna elő - csak épp alig fedi valami meztelen bőrét. A neccháló alatt mindössze egy fekete alsóneműt visel, a melltartóról pedig ismét elfeledkezett.

Forrás: Instagram/Rihanna
Forrás: Instagram/Rihanna

Nézd meg a képeket ide kattintva!

A merész szerelések sora itt még nem ért véget. Rihanna egy sejtelmes lila kombinét is magára öltött a videó forgatása alatt, amelyhez nemcsak körmeit, hanem szemöldökét is hasonló árnyalatúra festette.

Rihanna megint elénk tárta bájaithttp://www.life.hu/szepulj/20130724-rihanna-enekesno-melleit-mar-svedorszagban-is-ismerik.htmlRihanna ismeri a tevepata ellenszeréthttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130720-rihanna-testre-tapado-ocelot-mintas-overalba-oltozott.htmlFürdőruhában vásárolgat Rihannahttp://www.life.hu/szepulj/20130713-rihanna-enekesno-furdoruhaban-ment-vasarolni-csak-magas-sarkut-huzott-hozza.htmlRihanna megmutatta, mi van a ruha alatthttp://www.life.hu/legytrendi/20130710-lifenight-mellett-villantott-rihanna-enekesno.htmlRajongóján vonaglott Rihannahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20130609-rihanna-enekesno-koncertjen-egy-rajongojara-ult-es-meglovagolta.htmlMonroe-ként hempereg Rihannahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130519-rihanna-szoke-parokaban-marilyn-monroe-szinesznot-utanozza.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.