rúdtánc facebook fotó modellkedés Bódi Sylvi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépség megmutatta, nemcsak a modellkedés megy neki jól, hanem a rúdtánc is. Közösségi oldalán erről bizonyíték is van.

Bódi Sylvi a rúdtánc szerelmese. A dekoratív modell Facebook oldalára posztolt egy fotót, amint épp fejjel lefelé lóg a rúdról. Sokat megfordul mostanában a próbateremben, el is árulja, miért: "Az egyik legélvezetesebb sport. Minden benne van, amit szeretek: könnyedség, légiesség, nőiesség, finomság, érzékiség, technika, precizitás, kihívás és nem utolsó sorban adrenalin és veszély. És még ennél is több..."

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club
Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club

Bódi Sylvi akcióban

Nemcsak technikáját, hanem figyelemreméltó alakját is megcsodálhatjuk: Sylvi mindössze egy élénk színű bugyit és kis topot visel. Az egykori playmate egyébként szereti magát a levegőben produkálni: legutóbb estélyiben pörgött egy hintán.

Furcsa pasassal flörtölt Bódi Sylvihttp://www.life.hu/szeress/20130905-bodi-sylvi-modell-playmate-bilinccsel-es-korbaccsal-pozolt.htmlBódi Sylvi 19 éves popsiját mutogatjahttp://www.life.hu/szepulj/20130901-ilyen-volt-bodi-sylvi-modell-19-evesen-tangaban-egy-foton.htmlBódi Sylvi estélyiben, egy hintán pörögve villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130716-bodi-sylvi-magyar-playmate-estelyi-ruhaban-a-rudon-porogve-villantott.htmlKemény tisztítókúrába kezdett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130529-bodi-sylvi-magyar-szepseg-kemeny-tisztitokuraba-kezdett.htmlFélmeztelenül töltötte május 1-jét Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130502-bodi-sylvi-felmeztelenul-toltotte-majus-1et-gardrobot-rendezett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.