Merészen mutogatta bájait a színésznő

hírnév ruha Hollywood Jaimie Alexander vörös szőnyeg filmpremier merészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaimie Alexander neve nekünk sem csengett túl ismerősen. Eddig. Legutóbbi vörös szőnyeges szerelése óta azonban mindenki róla beszél.

Híressé tette rafinált ruhája Jaimie Alexandert. A színésznő a Thor: The Dark World című film hollywoodi premierjén jelent meg finoman fogalmazva is merészen kivágott ruhájában, ami alá melltartót és bugyit sem kellett húznia. Íme:

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Előröl egyébként még nem is olyan botrányos a ruci, mint hátulról. A színésznő - bár valószínű, hogy megmozdulni nem igen tudott ruhájában - fülig érő szájjal állta a fotósok rohamát. Minden oka megvan az örömre: alakjára nem panaszkodhat, stylistjának köszönhetően pedig pár napig csak róla és Azzaro Couture ruhájáról szólnak a hírek.

Beindult Molnár Anikó ducimodell karrierjehttp://www.life.hu/legytrendi/20131105-molnar-aniko-az-egykori-nagy-orol-szexi-fotok-keszultek-mert.htmlSzexi vagyok, ha prostinak öltözöm?http://www.life.hu/legytrendi/20131104-trend-es-stilus-mennyire-lehet-mely-a-dekoltazs-csobot.htmlDuplán pózol a pucér Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/legytrendi/20131104-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-duplan-es-meztelenul-pozol-a-francia.htmlÖltözz jó melegen! Trendi kabátok télrehttp://www.life.hu/legytrendi/20131031-divat-es-trend-a-legcsinosabb-telikabatok-a-hideg-idore.htmlKelly Brook mellei mindent kitöltenekhttp://www.life.hu/legytrendi/20131103-kelly-brook-brit-modell-es-musorvezeto-lett-a-new-look.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.