híresség Dukai Regina szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szépség mostanában gyakran feltűnik a kereskedelmi tévék műsoraiban, női magazinokban, és énekesnőként is sok munkája van. Mivel számtalan helyen meg kell jelennie, nagy gondot fordít a külsejére is. A Life.hu új sorozatában ezúttal Dukai Regina mesél szépségtrükkjeiről.

1.Van -e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól lestél el?

Korán megtanultam, hogy gyógyszerek helyett próbáljak inkább alternatív gyógymódokat alkalmazni. Kislánykoromban anyuval együtt kentünk fel a hajunkra az ápoló tojásos hajpakolást, és megtanultam azt is, hogy az uborka csodát tesz a bőrrel. Anyuval sok mindent kotyvasztottunk, és egy életre megjegyeztem azt is, hogy érdemes nagyon sok folyadékot inni. Nekem ez sajnos nagyon nehéz, de azért próbálkozom.

Forrás: Dukai Regina

2.Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Szerintem a legfontosabb, hogy esténként nagyon alaposan mossuk le magunkról az aznapi sminket, a szempillaspirállal együtt. A napi rutinom szinte mindig ugyanaz: reggel-este hideg vizes arcmosás arclemosó habbal, tonikkal. Majd jöhet egy fiatalító szérum a nappali és az éjszakai krém alá. A kedvencem még egy bodzás szemkörnyékápoló gél – ez szépen leszedi a reggeli duzzanatokat.

3.Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Bárhová utazom, mindig nálam van egy bőrápoló, regeneráló éjszakai szérum. A táskámban lapul még a kedvenc vaníliás kézkrémem, az epres kézfertőtlenítőm, egy szájfény, néhány darab rúzs, és a parfümöm is.

Íme, Regina neszeszere! Forrás: Dukai Regina

4.Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Abszolút az, ha valaki este nem mossa le a sminkjét. Sokan esnek abba a hibába, hogy nem akarják megmutatni új kedvesüknek a „reggeli" arcukat, de ez akkor is egy szépségbaki.

5.Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Sokáig nem voltam bátor a sminkelés terén, egy ideje azonban ez másképp van – beleszerettem a rúzsokba. Szerencsére most ismét divatba jöttek, én pedig imádom őket, mert kényelemsek, tartósak, és nagyon mutatósak. A kedvencem a tűzpiros, de imádom még az erős, pink színű és a lilás árnyalatú rúzsomat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.