fashion week stílus harisnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában egyre többször feltűnt, hogy néhány híresség vastag harisnyát választott álomszép, elöl nyitott cipellőjéhez. Az ünnepek közeledtével a kérdés egyre aktuálisabb: testszínű harisnyát vagy valami egészen mást viseljünk a partikon? Szemes Nóra személyi stylist elárulta, trendi vagy ciki a vastag harisnya-elegáns szandál párosítás. 

A körömcipők és a szandálok télen is népszerűek, hiszen alkalmi, csinos ruhához nem célszerű bokacsizmát választani, egy combcsizma pedig egy szempillantás alatt közönségessé varázsolja a szettet. Ha azonban röpködnek a mínuszok, akkor felesleges megkockáztatni a felfázást, ezért kapóra is jön a régi-új divat: leheletvékony, testszínű darabok helyett vastag harisnyát is felvehetünk az elegáns, elöl nyitott orrú szandálunkhoz. Dobó Kata tökéletesen követi a trendeket, Emily Blunt színésznő azonban stílusbakit vétett - mindjárt eláruljuk, miért is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Northfoto

Szemes Nóra felhívta a figyelmünket néhány dologra, amire ügyelnünk kell a harisnyaválasztásnál. "Átlátszó harisnyával ne viseljük ezeket a szép szandálokat, mert nagyon közönséges lesz az összhatás. Én azt javaslom, 100 denes darabot válasszunk, lehetőleg feketét. Azért ez a vastagság a jó, mert egy 50 denesnél átlátszik az ember bőre, így nem lesz mindenhol egységes a szín. Keressünk lépésbetét nélküli darabokat, ha pedig nem találunk ilyet, akkor az orr elején lévő varrást tűrjük be a lábujj alá. Mostanában már selyemruhákat, muszlinból készült kreációkat is simán párosítanak a tervezők vastag harisnyával. Személyi stylist vagyok, nem az utolsó divat szerint öltöztetem az ügyfeleimet, de a harinya-szandál párosításra még én is azt mondom, hogy szupertrendi - persze csak ha ügyesen csináljuk!"

Most pedig álmodozzunk egy kicsit - íme néhány csodaszép lábbeli, melyeket bátran viselhetsz vastag harisnyával!

1. Mango 12.995 forint, 2. Guess 190 euró, 3. Buffalo 119 euró
4. Dobó Kata by Rekavago 54.990 forint, 5. Kurt Geiger 59 font
Kim Kardashian szebb, mint valaha - Stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20131213-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-jennifer-lawrence-helen-mirren-es-olivia-wilde.htmlÉletében először sminkelték Editethttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131217-atalakit-a-jono-team-nagyon-csinos-lett-edit.htmlMagyar ruhákban tündököl Lilu és Gabihttp://www.life.hu/legytrendi/20131210-divat-es-trend-lilu-es-toth-gabi-ilyen-ruhakat-viselt-az-x-faktorban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.