Anne Hathaway menyasszonyi ruha sorozatszereplő Reese Witherspoon kaley Cuoco Jessica Biel rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű sorozatsztár fejét szilveszter éjjelén kötötték be. Rózsaszín esküvői ruhájáért sokan ölni tudnának!

Pink színű Vera Wang kreációban állt oltár elé szilveszter éjjelén Kaley Cuoco. Az Agymenők című sorozat sztárja úgy festett, mint egy igazi mesebeli hercegnő, amikor kimondta a boldogító igent szerelmének, Ryan Sweetingnek. A szertartást egy Los Angeles-i farmon tartották – írja az e-online.

Forrás: Twitter/Kaley Cuoco Sweeting

Ezzel a színésznő is csatlakozott a pink menyasszonyok sorához. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, korábban Jessica Biel, Anne Hathaway és Reese Witherspoonis ezt a színt választotta a nagy napon.

Ferenc pápa 2013 legjobban öltözött férfijahttp://www.life.hu/legytrendi/20140102-ferenc-papat-valasztotta-2013-legjobban-oltozott-ferfijanak-az-esquire-ferfimagazin.htmlÍgy szilvesztereztek a szexi magyar celebekhttp://www.life.hu/legytrendi/20140102-ilyen-ruhaban-szilveszterezett-dukai-regina-rubint-reka-sarka-kata.htmlLenyomta Kim Kardashian Jennifer Lopezthttp://www.life.hu/legytrendi/20131230-2013-legrosszabb-cimlapfotoi-kozt-van-jennifer-lopez-jessica-biel-es-heidi-klum-cimlapfotoja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.